Εκπτώσεις: 4 αγορές-επενδύσεις που πρέπει να σκεφτείς | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
20:00
14/7/2015

Εκπτώσεις: 4 αγορές-επενδύσεις που πρέπει να σκεφτείς

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και εσύ δεν ξέρεις πώς πρέπει να αντιδράσεις αυτές τις ημέρες.  Αν όμως όντως βγεις εκεί έξω έστω για να ρίξεις μια ματιά και να δεις τι υπάρχει στα μαγαζιά, καλό είναι να ξέρεις ποια είναι εκείνα τα κομμάτια μόδας που αξίζει να σκεφτείς τώρα. Παρακάτω θα μάθεις ποια κομμάτια να ψάξεις με τις εκτπώσεις.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τα βασικά που πρέπει να θυμάσαι στις εκπτώσεις:</h4>  <ul> 	<li>Μη σε δελεάζει η έκπτωση. Σκέψου πως όσα χρήματα και να εξοικονομήσεις, θα είσαι κερδισμένη μόνο αν πρόκειται να το φοράς συχνά και

Τα βασικά που πρέπει να θυμάσαι στις εκπτώσεις:

  • Μη σε δελεάζει η έκπτωση. Σκέψου πως όσα χρήματα και να εξοικονομήσεις, θα είσαι κερδισμένη μόνο αν πρόκειται να το φοράς συχνά και ειδικά αν μπορείς να το αξιοποιήσεις τώρα. Μην αγοράσεις μια τζιν φούστα για παράδειγμα απλά και μόνο επειδή την βρήκες σε καλή τιμή αλλά αυτή την στιγμή δεν σου κάνει.
  • Σκέψου τις υποχρεώσεις! Λάβε υπόψιν σου εκδηλώσεις και άλλες περιστάσεις που πρέπει να παρευρεθείς όπως ένα πάρτυ ή μία βάφτιση. Είναι καλύτερα να κάνεις τώρα τις αγορές σου αντί να ψάχνεις για το τέλειο φόρεμα την τελευταία στιγμή.
  • Δοκίμασε πριν αγοράσεις. Μη βαριέσαι να ξοδέψεις 5 λεπτά στο δοκιμαστήριο για να σιγουρευτείς ότι το ρούχο θα έχει σίγουρα καλή εφαρμογή και θα σου αρέσει επάνω σου.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ