Βρες τo νυφικό που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
12:01
17/6/2016

Βρες τo νυφικό που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εντάξει τον γαμπρό τον βρήκες! Το θέμα είναι τι γίνεται με το νυφικό. Είτε έχεις δει πολλά για την μεγάλη σου μέρα, είτε απλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και εδώ τα άστρα έχουν τις προτάσεις τους για το νυφικό σου. Διάβασε παρακάτω για να πάρεις ιδέες και να βρεις το νυφικό των ονείρων σου!

Ε.Α.

 

<p>Kριός:</p>  <p>αγαπάς τη μόδα αλλά αντί απλά να ακολουθείς τις τάσεις της σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση ψάχνεις αυτό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα.  Σου αρέσει να βάζεις την δική σου

Kριός:

αγαπάς τη μόδα αλλά αντί απλά να ακολουθείς τις τάσεις της σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση ψάχνεις αυτό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Σου αρέσει να βάζεις την δική σου προσωπική πινελιά στο στιλ σου και το καταφέρνεις κάθε φορά δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.

Το νυφικό σου:

Για την ημέρα του γάμου σου διάλεξε ένα απλό νυφικό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μην ξεχνάς πως θα ξεχωρίσεις έτσι κι αλλιώς με αυτό που θα διαλέξεις. Το νυφικό σου μπορεί να έχει κάποιο στοιχείο διαφορετικό όμως μια "ανοιχτή" πλάτη ή ένα διαφορετικό πέπλο ή μια λεπτομέρεια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ