Βανδή vs Μπέκαμ: οι νέες συλλογές τους στο Τwitter | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
11:17
10/9/2013

Βανδή vs Μπέκαμ: οι νέες συλλογές τους στο Τwitter

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε ακόμα καλοκαίρι αλλά στη Νέα Υόρκη, η Εβδομάδα μόδας για την σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2014 καλά κρατεί. Οι διαφορές στις επώνυμες δικές μας σχεδιάστριες με τις ξένες είναι μεγάλες. Ας συγκρίνουμε τις δύο "αντίζηλες". Δέσποινα Βανδή εναντίον Βικτόριας Μπέκαμ. 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Θα πεις βέβαια άλλα τα μέτρα και σταθμά. Γιατί το διάστημα αυτό η κυρία Μπέκαμ παρουσίασε τη συλλογή της για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Την ίδια στιγμή, η δικιά μας Δέσ

Θα πεις βέβαια άλλα τα μέτρα και σταθμά. Γιατί το διάστημα αυτό η κυρία Μπέκαμ παρουσίασε τη συλλογή της για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Την ίδια στιγμή, η δικιά μας Δέσποινα, παρουσίασε τη συλλογή της για το κατάστημα chip&chip, στο Twitter.

Όσον αφορά τη συλλογή της Μπέκαμ χαρακτηρίζεται από άνεση. Ξεφεύγει πλέον η σχεδιάστρια από τα στενά φορέματα που τίμησαν τα προηγούμενα χρόνια όλες οι μεγάλες σταρ και στα αγαπημένα της κομμάτια όπως τα ανέβασε στο Instagram και το Twitter κυρίαρχο ρόλο παίζει η άνεση, η ευρυχωρία και τα περίτεχνα μοτίβα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ