5 μόδες που εκείνος μισεί [αλλά εσύ λατρεύεις] | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
0:00
14/7/2012

5 μόδες που εκείνος μισεί [αλλά εσύ λατρεύεις]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η άποψη που έχουμε εμείς τα κορίτσια και τα αγόρια περί μόδας και στυλ διαφέρει πολύ! Και μπορεί σε κάποιες στιλιστικές εμμονές μας να κάνουν τα στραβά μάτια αλλά υπάρχουν και 5 "μόδες" που κανένα αρσενικό δεν πρόκειται να χωνέψει!

2. Τα κοντά μαλλιά:  Μπορεί η μόδα να προστάζει πως πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου σε αντρικό λουκ και να μοιάζεις με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξεις την άποψη που έχουν οι

2. Τα κοντά μαλλιά:

Μπορεί η μόδα να προστάζει πως πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου σε αντρικό λουκ και να μοιάζεις με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξεις την άποψη που έχουν οι άντρες για τα μακρυά μαλλιά. Όσο κι αν σου ταιριάζει ένα αντρικό κούρεμα, μην απορείς που εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από μια ξανθιά μακρυμαλλούσα, τύπου Ραπουνζέλ. Τα κοντά μαλλιά θεωρούνται λιγότερο θηλυκά από τα αγόρια. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσεις το στυλ σου για να διατηρείς μακριές μπούκλες. Εξήγησέ του ωραιότατα, πως τα πολύ μακρυά μαλλιά, θέλουν έξτρα περιποίηση και φροντίδα, κι αν επιμένει πως έτσι του αρέσεις, ας πληρώσει την φροντίδα αυτή στο πιο ακριβό κομμωτήριο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ