5+1 κομμάτια μόδας που δεν πρέπει να φορέσεις στο γραφείο το καλοκαίρι | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
20:00
31/7/2015

5+1 κομμάτια μόδας που δεν πρέπει να φορέσεις στο γραφείο το καλοκαίρι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι για ποιον λόγο είσαι ακόμη στο γραφείο. Και το ακόμη κυριότερο προβληματίζεσαι για το τι να φορέσεις στο γραφείο που από τη μια έχεις το κλιματιστικό και από την άλλη την ζέστη. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που όσο και αν θέλεις καλό είναι να αποφύγεις να φορέσεις στο γραφείο.

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Πολύ κοντό τοπ: </h4>  <p>ναι σίγουρα είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Τα κοντά τοπ είναι in αυτή τη στιγμή αλλά το να αφήσεις την κοιλιά σου σε κoινή θέα στο γραφείο δεν είναι το καλύτερο π

Πολύ κοντό τοπ:

ναι σίγουρα είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Τα κοντά τοπ είναι in αυτή τη στιγμή αλλά το να αφήσεις την κοιλιά σου σε κoινή θέα στο γραφείο δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Κράτησε τον αφαλό σου "κρυμμένο" και φόρεσε το κοντό τοπ με ένα φανελάκι από μέσα! Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο εντυπωσιακό!

Διαφάνειες:

σίγουρα έχεις ένα σιθρού που είναι το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το φοράς στη δουλειά. Ειδικά αν συνδυάσεις και το κοντό τοπ και τη διαφάνεια τότε μιλάμε για ένα λουκ που δεν είναι η καλύτερη επιλογή για το γραφείο αλλά για την βραδινή σου έξοδο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ