4 γυναικείες αδυναμίες που δεν θα καταλάβουν ποτέ οι άντρες | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
20:00
5/9/2015

4 γυναικείες αδυναμίες που δεν θα καταλάβουν ποτέ οι άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί στα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου, ειδικά όταν εσύ νιώθεις τόσο σέξι φορώντας τα; Την αγάπη σου όμως για τα wedges και τα push up σουτιέν είναι αλήθεια πως ο καλός σου μπορεί να δυσκολεύεται να την καταλάβει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες στιλιστικές σου αδυναμίες δεν μπορεί-όσο και αν θέλει- να καταλάβει ο αγαπημένος σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.

<h4>Τα wedges: </h4>  <p>Αρκετοί άντρες δεν αποκλείεται να έχουν ακούσει τη λέξη "wedges" ειδικά αν η αγαπημένη τους είναι ορκισμένη fashionista, αν τους ρωτήσεις όμως μην περιμένεις να

Τα wedges:

Αρκετοί άντρες δεν αποκλείεται να έχουν ακούσει τη λέξη "wedges" ειδικά αν η αγαπημένη τους είναι ορκισμένη fashionista, αν τους ρωτήσεις όμως μην περιμένεις να ακούσεις περί τίνος πρόκειται. Το τακούνι-πλατφόρμα ή αλλιώς τα wedges μπορεί για εσένα να είναι μια βολική επιλογή που σου χαρίζει και το ύψος που θέλεις χάρη στο ψηλό και "ενιαίο" τακούνι, μην περιμένεις όμως και από τον καλό σου να καταλάβει τι βρίσκεις στα συγκεκριμένα παπούτσια. Ναι τα ψηλοτάκουνα είναι σέξι αλλά τα wedges όχι και τόσο, τουλάχιστον για εκείνον.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ