4 γυναικείες αδυναμίες που δεν θα καταλάβουν ποτέ οι άντρες | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
20:00
5/9/2015

4 γυναικείες αδυναμίες που δεν θα καταλάβουν ποτέ οι άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος άντρας μπορεί να αντισταθεί στα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου, ειδικά όταν εσύ νιώθεις τόσο σέξι φορώντας τα; Την αγάπη σου όμως για τα wedges και τα push up σουτιέν είναι αλήθεια πως ο καλός σου μπορεί να δυσκολεύεται να την καταλάβει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις ποιες στιλιστικές σου αδυναμίες δεν μπορεί-όσο και αν θέλει- να καταλάβει ο αγαπημένος σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τσάντα-φάκελος:</h4>  <p>Αν ρωτήσεις τους περισσότερους άντρες θα σου πουν πως καταλαβαίνουν ένα πράγμα: το τσαντάκι-φάκελος είναι για τις βραδινές σου εμφανίσεις και οι τσάντες χειρός για κάθε μέ

Τσάντα-φάκελος:

Αν ρωτήσεις τους περισσότερους άντρες θα σου πουν πως καταλαβαίνουν ένα πράγμα: το τσαντάκι-φάκελος είναι για τις βραδινές σου εμφανίσεις και οι τσάντες χειρός για κάθε μέρα αφού είναι πιο πρακτικές. Δεν αποκλείεται βέβαια ο καλός σου να νομίζει πως πρόκειται απλά για ένα προτοφόλι χωρίς τσέπες και φυσικά η απορία που δεν φεύγει με τίποτα από το μυαλό του είναι πως είναι δυνατόν να κυκλοφορείς με... "κάτι" στο χέρι σου όλη τη νύχτα. Να λοιπόν γιατί δεν θα καταλάβει ποτέ τι ακριβώς της βρίσκεις!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ