4+1 στιλιστικά τιπ για την ημέρα των ερωτευμένων | shopping & μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
16:00
12/2/2016

4+1 στιλιστικά τιπ για την ημέρα των ερωτευμένων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μέρα των ερωτευμένων, πλησιάζει απειλητικά και εσύ βρίσκεσαι για μια ακόμη φορά βαθιά προβληματισμένη και αγχωμένη γιατί δεν ξέρεις τι να βάλεις αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα! Βέβαια, μην ξεχνάς ότι κάθε μέρα πρέπει να φροντίζεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να ντύνεσαι για τον αγαπημένο σου και για εσένα πάνω από όλα, αλλά η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου καλό είναι να μείνει αξέχαστη στο μυαλό του. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα βασικά τιπ που πρέπει να ξέρεις για να είσαι απόλυτα ερωτική για τον βαλεντίνο σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Εν αρχή ην τα εσώρουχα:</h4>  <p>Αν η ομορφιά ξεκινάει από μέσα τότε αυτή τη μέρα οφείλεις στον εαυτό σου και στον αγαπημένο σου να φροντίσεις ώστε τα εσώρουχα σου να είναι όσο πιο ιδιαίτερα γίνετ

Εν αρχή ην τα εσώρουχα:

Αν η ομορφιά ξεκινάει από μέσα τότε αυτή τη μέρα οφείλεις στον εαυτό σου και στον αγαπημένο σου να φροντίσεις ώστε τα εσώρουχα σου να είναι όσο πιο ιδιαίτερα γίνεται. Μην ξεχνάς ότι το κόκκινο είναι το χρώμα της ημέρας που σε μετατρέπει σε σέξι βαλεντίνα χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου. Τα σατέν εσώρουχα σε μαύρο, κόκκινο ή ακόμη και ροζ χρώμα είναι ιδανικά για την περίσταση και αν τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες γόβες, θα στείλεις στα ουράνια!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ