3 τρέντι βραδινά σύνολα -με όσα έχεις ήδη | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / SHOPPING & ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
19:59
21/11/2014

3 τρέντι βραδινά σύνολα -με όσα έχεις ήδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις βγήκες από το ντους καθώς ετοιμάζεσαι να ξεπορτίσεις για τη βραδινή έξοδο, αλλά στέκεσαι αναποφάσιστη μπροστά στην ντουλάπα σου αφού για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζεις το αιώνιο αγωνιώδες ερώτημα "δεν ξέρω τι να βάλω", το οποίο γρήγορα μετατρέπεται σε "δεν έχω τι να βάλω" και που βέβαια είναι μέγα ψέμα με μικρά μόνο ψήγματα αλήθειας.
Η αλήθεια είναι ότι έχεις τι να βάλεις και η αγαπημένη μας Μάντυ Σωτηρίου, από το DoNotBuyJustCry σου το θυμίζει προτείνοντας τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς για αντίστοιχες περιστάσεις και διαθέσεις με κομμάτια που θα βρεις ήδη στην ντουλάπα σου:

<span style= font-size:14px; ><strong>2. Του κλάμπινγκ</strong></span><br /> 	Το δεύτερο look είναι φουλ του rock, με δερμάτινο κολλητό παντελόνι και τίσερτ που θα το έλεγες και "ένα απλό t-shirt

2. Του κλάμπινγκ
Το δεύτερο look είναι φουλ του rock, με δερμάτινο κολλητό παντελόνι και τίσερτ που θα το έλεγες και "ένα απλό t-shirt", το οποίο όμως αποκτάει άλλη χάρη άμα του κοτσάρεις από πάνω ένα περίτεχνο και απαστράπτον statement. To λουκ αυτό είναι ιδανικό για μπαράκια, κλαμπάκια και μπουζουκάκια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ