3 τρέντι βραδινά σύνολα -με όσα έχεις ήδη | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
19:59
21/11/2014

3 τρέντι βραδινά σύνολα -με όσα έχεις ήδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις βγήκες από το ντους καθώς ετοιμάζεσαι να ξεπορτίσεις για τη βραδινή έξοδο, αλλά στέκεσαι αναποφάσιστη μπροστά στην ντουλάπα σου αφού για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζεις το αιώνιο αγωνιώδες ερώτημα "δεν ξέρω τι να βάλω", το οποίο γρήγορα μετατρέπεται σε "δεν έχω τι να βάλω" και που βέβαια είναι μέγα ψέμα με μικρά μόνο ψήγματα αλήθειας.
Η αλήθεια είναι ότι έχεις τι να βάλεις και η αγαπημένη μας Μάντυ Σωτηρίου, από το DoNotBuyJustCry σου το θυμίζει προτείνοντας τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς για αντίστοιχες περιστάσεις και διαθέσεις με κομμάτια που θα βρεις ήδη στην ντουλάπα σου:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Επιτέλους Παρασκευή. Και τι θέλουμε όλες την Παρασκευή; Να πέσει η νύχτα και <b>να βάλουμε τα ωραία μας και να βγούμε να διασκεδάσουμε</b> και μεις σαν άνθρωποι. Ναι, αλλά τι να φορέσουμε, ξέρουμε; Ή

Επιτέλους Παρασκευή. Και τι θέλουμε όλες την Παρασκευή; Να πέσει η νύχτα και να βάλουμε τα ωραία μας και να βγούμε να διασκεδάσουμε και μεις σαν άνθρωποι. Ναι, αλλά τι να φορέσουμε, ξέρουμε; Ή θα κάτσουμε μια ώρα μπροστά στην ντουλάπα και στο τέλος θα ξενερώσουμε κιόλας;
Λοιπόν, σου έχω εγώ τρεις ωραιότατες προτάσεις με βραδινά looks για να πάρεις έμπνευση... και κουράγιο. Και τα τρία "βασίζονται" πάνω σε ένα ζευγάρι μαύρα ankle booties που είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην ιδιοκτησία σου, αλλά και αν δεν έχεις, μη μου στεναχωριέσαι, ένα ζευγάρι γόβες κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ