Τρελή από ζήλεια: ξεπέρασέ το προτού τον χάσεις! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:56
26/10/2012

Τρελή από ζήλεια: ξεπέρασέ το προτού τον χάσεις!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αντύπας το τραγούδησε με πάθος και πολύ σωστά: “Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ”! Εσύ πάλι, που είσαι τόσο τρυφερή και αγαπησιάρα, μεταμορφώνεσαι σε τεράστιο πράσινο ανθρωπάκι (τύπου Χαλκ) με το που νιώσεις την παραμικρή ζήλεια! Και η αλήθεια είναι πως τη νιώθεις συχνά! 

Kατερινα Πατουλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Γιατί ζηλεύεις:</b>  <b>Α. Γιατί την έχεις πατήσει ξανά!</b>Στην προηγούμενο δεσμό σου ήσουν χαλαρή και κουλ μέχρι αηδίας. Μέχρι που σου είπε ότι τα έφτιαξε με την κολλητή σου κι έφριξες γιατί δεν

Γιατί ζηλεύεις: Α. Γιατί την έχεις πατήσει ξανά!Στην προηγούμενο δεσμό σου ήσουν χαλαρή και κουλ μέχρι αηδίας. Μέχρι που σου είπε ότι τα έφτιαξε με την κολλητή σου κι έφριξες γιατί δεν είχες πάρει τίποτα χαμπάρι. Β. Γιατί είσαι τύπος κτητικός: δεν είσαι της κοινοκτημοσύνης βρε παιδί μου. Πράγματα δεν δανείζεις ποτέ, μπουκιά από το φαγητό σου δεν δίνεις, τον αγαπημένο σου δεν θα τον μοιραστείς ποτέ! Γ. Σου έχει δώσει το δικαίωμα: ποτέ δεν ζήλευες αλλά ο τωρινός σου αγαπημένος σου το έδωσε το δικαίωμα! Είτε γενικά το αγόρι σου είναι μπερμπάντικο ή απλά υπήρξε μια φορά που τον έπιασες να ξενοκοιτάει! Δ. Τα έχεις με τον Μπραντ Πιτ (ή κάποιον ίδιας κλίμακας ομορφιάς): εντάξει είναι αλήθεια. Αν ήσουν με τον Κουασιμόδο, δεν θα ζήλευες τόσο αλλά έχοντας στο πλευρό σου το απόλυτο αρσενικό, νιώθεις μια ανασφάλεια. Ε. Είσαι η ίδια αρκετά άτακτη: τις περισσότερες φορές η ανασφάλεια και η ζήλεια μας ξεκινά από εμάς τους ίδιους. Αν φλερτάρεις διαρκώς με συναδέλφους, φίλους, ακόμα και τον περιπτερά, σίγουρα σε τρώει η αγωνία μήπως και ο καλός σου κάνει τα ίδια! Πώς εξωτερικεύεις τη ζήλεια σου: Τακτική Νο1: βράζεις στο ζουμί σου Καίγεσαι να του πεις πόσο σε ενοχλεί που κοίταξε τη σερβιτόρα στο μπαρ, που μίλησε με την κολλητή του στο τηλέφωνο, που δεν κοιτά μόνο εσένα κατάματα κάθε φορά που βγαίνετε, που τόλμησε να πει πως η ηθοποιός στην ταινία που παρακολουθήσατε ήταν όμορφη. Εσύ μαζεύεις, μαζεύεις και τελικά μια μέρα η ζήλεια σκάει και τον κάνεις ψητό! Τακτική Νο2: ξεσπάς επιπόλαια Τον πλησιάζει γάτα γένους θηλυκού; Ορμάς! Μιλάει στο τηλέφωνο και δεν ξέρεις με ποιόν ορμάς; Βλέπεις τον υπολογιστή του ανοιχτό στη σελίδα του Facebook; Ορμάς! Γενικά, νιώθεις ζήλεια διαρκώς, παντού, πάντα και δεν διστάζεις να το δείξεις, ευθέως Τακτική Νο3: το παίζεις άνετη μπροστά του αλλά πίσω του οργιάζεις: Είσαι επιμελής ζηλιάρα, φροντίζεις με την τεχνολογία και με τα μέσα που διαθέτεις να ψάχνεις τα πάντα για εκείνος, την παραμικρή του κίνηση! Φυσικά, είσαι τόσο κρυψίνους που και να έχεις ευρήματα αποδείξεων εις βάρος του, δεν θα μπορέσεις να του δικαιολογήσεις πως τα βρήκες!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ