Το τέλειο δόλωμα για να τον ρίξεις (video) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
0:00
2/10/2009

Το τέλειο δόλωμα για να τον ρίξεις (video)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τον έριξα! Όχι παίζουμε!
Τον έριξα! Όχι παίζουμε!
Έχεις διαβάσει όλες τις συμβουλές μας για το "πώς να τον ρίξεις", αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις στο πεδίο της μάχης του έρωτα. Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσεις βήμα βήμα την τέχνη του φλερτ! Οκτώ βήμητα θα αποτελέσουν τον οδηγό επιτυχίας σου στο καμάκι. Παρακολούθησε το video, βάλε τη δική σου γυναικεία τσαχπινιά και σαγήνευσε όλα τα αρσενικά.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Έχεις διαβάσει όλες τις συμβουλές μας για το "πώς να τον ρίξεις", αλλά δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις στο πεδίο της μάχης του έρωτα. Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσεις βήμα - βήμα την τέχνη του φλερτ! Οκτώ βήματα θα αποτελέσουν τον οδηγό επιτυχίας σου στο καμάκι. Παρακολούθησε το video, φόρα τον καλύτερο εαυτό σου και σαγήνευσε όλα τα αρσενικά.

Το howcast.com μας προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να φλερτάρει μια γυναίκα, μέσα από ένα άκρως διαφωτιστικό βιντεάκι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς από τα 8 βήματα που προτείνει, να βάλεις τα καλά σου και πριν βγεις να φλερτάρεις, να πατήσεις το play:

Mετάφραση - Απόδοση: Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ