Το κόλπο για να ξεπεράσεις τον πρώην σε 5 λεπτά | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
6:54
21/8/2012

Το κόλπο για να ξεπεράσεις τον πρώην σε 5 λεπτά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε πρόδωσε, σε πίκρανε, σε βασάνισε και τελικά σε παράτησε, αλλά εσύ ακόμα πονάς κι υποφέρεις στη σκέψη ότι θα πρέπει να συνεχίσεις να ζεις χωρίς εκείνον στο πλευρό σου. Είτε αυτό συνέβη χτες, είτε έχουν περάσει μήνες από τότε, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να τον ξεχάσεις και να κάνεις μια καινούργια αρχή στο κεφάλαιο "Άντρες".

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Το μυστικό βασίζεται σε μια επιστημονική ανακάλυψη και περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στο καινούργιο βιβλίο του καθηγητή Ρίτσαρντ Γουάιζμαν, "Rip it Up" ("Ξέσκισε το", σε ελεύθερη μετάφραση) το οποίο αποδεικνύει πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τον εαυτό μας με απλές, καθημερινές κινήσεις.

Όσον αφορά στην επιβίωση μετά τον χωρισμό το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να γράψεις τα συναισθήματα σου για τον πρώην σε ένα χαρτί και μετά να το κλείσεις σε ένα σφραγισμένο φάκελο.
 
Αυτή η τόσο απλή αλλά η μαγική συμβουλή προέκυψε από την επιστημονική έρευνα του καθηγητή Σιουπινγκ Λι στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και της ομάδας του που ήθελε να διαπιστώσει ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεπεράσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα. 
 
Έτσι ζήτησε από 80 άτομα να σημειώσουν σε μια σελίδα μια πρόσφατη απόφαση για την οποία είχαν μετανιώσει και μετά οι μισοί απ' αυτούς να δώσουν τη σελίδα σε έναν από τους ερευνητές της ομάδας, ενώ οι άλλοι μισοί έπρεπε να την βάλουν σ' έναν φάκελο και να τον σφραγίσουν.
 
Το συμπέρασμα του πειράματος έδειξε ότι όσοι έκλεισαν το χαρτί στον φάκελο ένιωθαν πολύ καλύτερα μετά σε σύγκριση μ' εκείνους που το είχαν παραδώσει στους ερευνητές κι αυτό γιατί ο κλειστός φάκελος τους βοήθησε να νιώσουν ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει λήξει γι' αυτούς.
 
Άρα, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, σκούπισε τα δάκρυα σου, γράψε σε ένα γράμμα τι ακριβώς συνέβη, βάλε το σε ένα φάκελο και κλείσε τον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μια για πάντα.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ