Το επάγγελμα των πιο άπιστων γυναικών του κόσμου δεν είναι αυτό που νομίζεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
16:44
11/5/2018

Το επάγγελμα των πιο άπιστων γυναικών του κόσμου δεν είναι αυτό που νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί δίπλα στη λέξη «απιστία» να τοποθετούμε συνήθως της λέξη «αρσενικό», ωστόσο ούτε οι γυναίκες είμαστε τελικά τόσο αθώες.

At LoveJoy.gr we love toys! Αγόρασε σήμερα γυναικεία "παιχνίδια", εσώρουχα και δώρα, σε μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

Αυτό ακριβώς θα διαπιστώσει κανείς πέφτοντας πάνω στα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τις επαγγελματικές δραστηριότητες των πιο άπιστων παντρεμένων γυναικών, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτές που θα περίμενε κανείς.

Ύστερα από εκτενή μελέτη 10.000 προφίλ γυναικών στην ιστοσελίδα παράνομων γνωριμιών για παντρεμένους «lllicitEncounters.com», οι αναλυτές υποστήριξαν πως τα θηλυκά που μπαίνουν πιο συχνά στο σύστημα αναζητώντας νέες γνωριμίες έχουν ένα πολύ βασικό κοινό χαρακτηριστικό: Η εργασία τους είναι… στο σπίτι.

Καλά κατάλαβες. Αν ζητούσαν από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας να υποδείξει τον επαγγελματικό κλάδο των πιο άπιστων γυναικών του site για «μοναχικούς» παντρεμένους, θα απαντούσε με μία μόνο λέξη: Οικιακά.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της έρευνας, το 20% των γυναικών που απιστούν μέσω της εν λόγω ιστοσελίδας έχουν δηλώσει πως ασχολούνται αυστηρά και μόνο με τα οικιακά, με τους επιστήμονες να αποδίδουν την τάση αυτή των γυναικών «του σπιτιού» για απιστία, στο γεγονός πως πιθανότατα αισθάνονται πως ο σύζυγός τους τις απορρίπτει.

Και να φανταστεί κανείς πώς οι γυναίκες καριέρας είναι πάντα πιο «ύποπτες»…

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ