Της αγάπης μαχαιριά: 4 στιγμές που θα... ματώσεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:36
4/2/2013

Της αγάπης μαχαιριά: 4 στιγμές που θα... ματώσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπούμε σε κλίμα Βαλεντίνικο. Προς το παρόν, ας ασχοληθούμε με τις μαχαιριές που μπορεί να φας στον έρωτα, ειδικά όταν η σχέση τελειώνει ή πνέει τα λοίσθια!

Από την Κατερίνα Πατούλια

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Συνοδεύομαι μου λες κι εγώ παιδεύομαι: </b>  Έχετε χωρίσει εδώ και λίγο καιρό. Το τέλος ήρθε παρά τη θέλησή σου ή απλά έπρεπε να έρθει. Είσαι στη διαδικασία να τον ξεπεράσεις κι εκεί, στο γνωστό στ

Συνοδεύομαι μου λες κι εγώ παιδεύομαι: Έχετε χωρίσει εδώ και λίγο καιρό. Το τέλος ήρθε παρά τη θέλησή σου ή απλά έπρεπε να έρθει. Είσαι στη διαδικασία να τον ξεπεράσεις κι εκεί, στο γνωστό στέκι, πέφτεις μπροστά του. Τον βλέπεις κι είναι μόνος: οι πρώτες αντιδράσεις σου: τα πόδια τρέμουν, η καρδιά χτυπάει δυνατά και το μυαλό απορεί: γιατί αφού δεν τον θέλεις πια, τρέμεις και κοντεύεις να λιποθυμήσεις στη θέα του. Μην νομίζεις πως κάτι πάει στραβά με σένα. Αυτό το σκηνικό το έχουν βιώσει εκατομμύρια γυναίκες που στη θέα κάποιου πρώην, παθαίνουν το λεγόμενο κόκο μπλόκο. Πάντα το ξένο μοιάζει πιο γλυκό και σίγουραη νοσταλγία του παρελθόντος, θέλει κάποια λεπτά για να περάσει. Επιστημονικά και μόνο, ο εγκέφαλος στη θέα του πρώην, φέρνει στη μνήμη σου τα καλά που ζήσατε μαζί. Τα κακά, η φύση τα διαγράφει άμεσα από το σκληρό! Τον βλέπεις και έχει νέα αγαπημένη! Νομίζεις κυρία μου πως δεν σε εκφράζει κι εσένα ο Παντελίδης; Γιατί όταν βλέπεις τον πρώην να συνοδεύεται από νέα αγαπημένη, όπως και να έχει, το σαγόνι θα σου πέσει. Τα ερωτήματα που σκάνε με ιλιγγιώδη ρυθμό στο κεφαλάκι σου σου είναι συνήθως: να την είχε πριν χωρίσουμε; είναι πιο ωραία από μένα; να του μιλήσω; να τον φτύσω; σιγά το τσόκαρο, θα καταλάβει ότι ζηλεύω; ζηλεύω; σιγά να μην ζηλεύω, μήπως είναι αδερφή του; μα τι λέω, δεν έχει αδερφή, μπορεί να είναι ξαδέρφη; και; τα ξαδερφια που είδα στην Τατιάνα παντρεύτηκαν! Μα γιατί βλέπω Τατιάνα; γιατί χωρίσαμε; γιατί δεν με θέλει; Και το ποίημα πάει λέγοντας!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ