Τι ζητάς από έναν άντρα στα 20, 30 και 40! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
11:36
24/3/2016

Τι ζητάς από έναν άντρα στα 20, 30 και 40!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πόσο αλλάζουν τα προσόντα του άντρα που θέλεις, καθώς αλλάζει και η ηλικία σου και η κατάσταση στη ζωή σου; Ποιά είναι τα στάνταρ που πρέπει να έχει το αρσενικό στα 20, στα 30 ή και στα 40 σου;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Στα 20 σου ψάχνεις αυτόν τον άντρα:

Όμορφος, γυμνασμένος, με όρεξη για ξενύχτια και χωρίς απαιτήσεις για να περάσουμε τη ζωή μας παρέα. 

Το must: Να έχει ένα διαμερισματάκι, ιδανικός ο φοιτητής για να μην τρυπώνεται στο δωμάτιο δίπλα στους γονέις του. Αν έχει συγκάτοικους θα το αντέχεις, αναγκαίο κακό! 

Η δουλειά του: Και τι έγινε να κάνει πρακτική ή αν σπουδάζει, κανείς δεν είναι πλούσιο στα 20 (πλην του Ζούκερμπεργκ). Αν έχει ένα χαρτζηλίκι, τόσο το καλύτερο.

Η εξωτερική εμφάνιση: Φροντισμένος σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. Αν είσαι φτι, να έχει κοιλιακούς, αν είσαι ροκ, να έχει κοτσίδα, αν είσαι fashion girl, να τσεκάρει το στυλ του. 

Η σχέση σας: Το πολύ μαζί σκοτώνει, ο καθένας να κάνει τα δικά του, να βγαίνετε, να ξενυχτάτε και η ζωή είναι ωραία. 

 

Στα 30 σου ψάχνεις γι' αυτό τον άντρα:

Κι ενώστα 20 ήθελες κάποιον να ξενυχτάει μαζί σου, στα 30 θέλεις κάποιον να κοιμάται μαζί σου όλο το βράδυ.

Το must: Να έχει το δικό του σπίτι, που δεν μοιράζεται με κανένα και καθαρά σεντόνια στο υπέρδιπλο κρεβάτι του. 

Κι από δουλειά: Να βγάζει ένα μισθό ικανό να σας επιτρέπει να κάνετε και 2 ταξίδια το χρόνο. 

 

Η εμφάνιση: Πρέπει πλέον να ταιριάζει και με τον εσωτερικό του κόσμο κι ας μην μοιάζει με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ

Η σχέση σας: Αν εκείνος δεν ψάχνει κάτι σοβαρό, θα τον στείλεις νωρίτερα σε σχέση με τα χρόνια της πρώτης νιότης σου που περίμενες να παρέλθει η πενταετία για να χωρίσεις. 

 

Στα 40 σου πάλι, θα θέλεις κάτι τέτοιο.

Ψάχνεις άντρα κι όχι μωρό να αναθρέψεις. Ξέρεις και τι θέλεις και πως το θέλεις και νιώθεις και λίγο Τζούλια Ρόμπερτς στο Eat, Pray Love.

To must: Να μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία να κάνει κράτηση σε κάποιο εστιατόριο και να μην χρειάζεται να κανονίζεις εσύ τα πάντα. 

Δουλειά: Να έχει μια δουλίτσα γιατί πόσο να αντέξεις να συντηρείς έναν άντρα στα 40 σου;

Εμφάνιση: Να ελέγχει την πίεσή του και να μ,ην αφήνει την κοιλια΄του να φουσκώνει σαν το μπαλόνι. Κι αν δεν έχει και καράφλα, τόσο το καλύτερο.

Η σχέση σας:Αν ακόμα δεν ξέρει αν θέλει να δεσμευτεί, τρέχεις με ελαφρά πηδηματάκια. Αν βγαίνει από ένα διαζύγιο, καλύτερα να βγει πρώτα και να τα πείτε μετά. Στα 40, τα πράγματα θα πρέπει να είναι πια απλά: Με θες, σε θέλω, είμαστε μαζί, κι όχι «υπάρχει αυτό, καλύτερα να προσέχουμε εκείνο, μπλα μπλα μπλα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ