Τι σου επιφυλάσσει η γιορτή του Έρωτα, αλήθεια! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:09
12/2/2014

Τι σου επιφυλάσσει η γιορτή του Έρωτα, αλήθεια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Λουλούδια και καρδιές ή τίποτα!
Λουλούδια και καρδιές ή τίποτα!

Η αλήθεια για τη γιορτή του έρωτα! Δύο έρευνες έρχονται λίγα εικοσιτετράωρα πριν μας βρει ο Βαλεντίνος για να μας αποκαλύψουν τι μας περιμένει!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκόπηση του Vouchercodes.co.uk, 1στους 3 συμμετέχοντες σε σχέση αποκαλύπτει πως δεν σκοπεύει να πάρει κανένα δώρο για το άλλο του μισό.

Στο ίδιο μοτίβο, ¼ των συμμετεχόντων αποκαλύπτει πως δεν θα ξοδέψει πάνω από 25 ευρώ για βαλεντίνικο δώρο ενώ το 45% τονίζει πως θα αγοράσει ένα δωράκι στο δρόμο προς το ραντεβού.

Τα πράγματα χειροτερεύουν με τους Βρετανούς σε ποσοστό 92% να πιστεύουν πως είναι μια χαρά αποδεκτό να βγουν ραντεβού με κουπόνι από κάποιο deal σάιτ.

Πάντως, κι εμείς τα κορίτσια φαίνεται πως δεν θέλουμε μεγάλο ρομαντισμό την ημέρα του έρωτα.

Σε άλλη δημοσκόπηση 1372 ανθρώπων, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Post, φανερώνεται πως οι γυναίκες σε ποσοστό 24% προτιμούν να λάβουν ως δώρο στην γιορτή των ερωτευμένων έναν ηλεκτρικό στίφτη παρά σοκολατάκια ή λουλούδια.

Το δεύτερο σε δημοτικότητα δώρο που λαχταρούν οι γυναίκες είναι μια καφετιέρα σε ποσοστό 20%. Να τονίσουμε πως στη λίστα της έρευνας υπήρχαν δώρα κάτω από 250 ευρώ το καθένα με τους περισσότερους συμμέχοντες να προτιμούν τα γκατζετάκια ή τις ηλεκτρικές συσκευές. 

Μάλιστα, σε ποσοστό 17%, οι συμμετέχοντες θα προτιμούσαν ένα τάμπλετ δωράκι για τον έρωτά τους.

Πάντως, η ειδική σε θέματα σχέσεων Amy Van Doren υποστηρίζει πως αυτές οι προτιμήσεις των γυναικών αποδεικνύουν πόσο ενδιαφέρονται για τη σχέση τους αφού προτιμούν πια πρακτικά δώρα.

Για παράδειγμα, όπως τονίζει η ειδικός, μια γυναίκα που προσέχει τη γραμμή της, δεν θα θεωρήσει ποτέ τη σοκολάτα ως καλό δώρο, ανεξαρτήτως των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για τη σοκολάτα αυτή.

Ταυτόχρονα, συσκευές όπως οι αποχυμωτές, είναι πιο χρήσιμοι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα!

 

Κ.Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ