Τι πρέπει να έχει ο άντρας - λαχείο σήμερα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
16:05
9/9/2013

Τι πρέπει να έχει ο άντρας - λαχείο σήμερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάποια φεγγάρια και αλλοτινές εποχές, τον άντρα -δέκα το καλό- τον διέκριναν προσόντα όπως το να διαθέτει αυτοκίνητο (+δίπλωμα), να σου φέρνει λουλούδια στη γιορτή σου κι εκείνα τα κοινότυπα (να σε κάνει να γελάς και να είναι εργατικός)! Ναι, εντάξει, δεν ζούμε πια στην εποχή που έναν άντρα με τριαντάφυλλα και σοκολατάκια τον ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Σίγουρα, τα λέλουδα είναι καλοδεχούμενα αλλά υπάρχουν κι άλλα χαρίσματα, πιο σύγχρονα και απλά που τα θες σε ένα αγόρι σήμερον!

Kατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Να βρεις έναν άντρα αντιμίζερο</b>  Η εποχή που έψαχνες έναν άντρα να σε κάνει να γελάς, μοιάζει πιο μακρινή από ποτέ. Κι άντε και γελάς εσύ, εκείνος γελάει; Ή μήπως πέτυχες έναν ακόμα τύπο μίζερο

Να βρεις έναν άντρα αντιμίζερο Η εποχή που έψαχνες έναν άντρα να σε κάνει να γελάς, μοιάζει πιο μακρινή από ποτέ. Κι άντε και γελάς εσύ, εκείνος γελάει; Ή μήπως πέτυχες έναν ακόμα τύπο μίζερο που όλη μέρα κλαίγεται για την οικονομική κρίση και την ανεργία; Αν τον πέτυχες σε καλή μεριά και με ένα κουτί χαρτομάντηλα για την κλάψα στο κομοδίνο. Σε κλαίω αν σου κλαίγεται όποτε του ζητάς να πάτε μια βόλτα. Σε κλαίω διπλά αν πρέπει να τον συντηρείς όσο δεν βρίσκει δουλειά που να είναι άξια των προσόντων του. Σε κλαίω τριπλά που βγάζει το κομπιουτεράκι για να κάνει λογαριασμό ακόμα και στον πασατέμπο που σου αγοράζει!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ