Τι μαρτυράνε τα μηνύματα του; | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:06
28/2/2015

Τι μαρτυράνε τα μηνύματα του;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αφού εξασφαλίσεις το τηλέφωνο του ή το Facebook εκείνου που σου αρέσει έρχεται η ώρα της αλήθειας: είτε σου στείλει πρώτος, είτε σπάσεις πρώτη εσύ τον πάγο, υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που μπορείς να καταλάβεις από αυτά που σου γράφει.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Η ταχύτητα, η συχνότητα όσο και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που σου στέλνει ένας άντρας μαρτυράνε πολλά για τον ίδιο και για τις προθέσεις του. Δώσε βάση λοιπόν στα σημεία-κλειδιά για να μπορέσε

Η ταχύτητα, η συχνότητα όσο και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που σου στέλνει ένας άντρας μαρτυράνε πολλά για τον ίδιο και για τις προθέσεις του. Δώσε βάση λοιπόν στα σημεία-κλειδιά για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις τη συμπεριφορά του και να αποφασίσεις πώς θα χειριστείς την κατάσταση αναλόγως. Τι ακριβώς σου λέει μέσα από τα μηνύματα του;

1. Αν ενδιαφέρεται
Είναι γεγονός πως κάποιοι άντρες βαριούνται τα πολλά μηνύματα. Όμως όταν σου έρθει η αναφορά παράδοσης αλλά βλέπεις πως εκείνος δεν μπαίνει στον κόπο να σου απαντήσει, τότε μπορείς να συμπεράνεις άμεσα πως δεν ενδιαφέρεται. Σ’ αυτή την περίπτωση καλύτερα να σταματήσεις να του στέλνεις. Μ’ αυτό το σκεπτικό, στείλε του το πρώτο μήνυμα και μετά περίμενε αν και πότε ?δες πιο κάτω- θα σου απαντήσει. Μην αρχίσεις να τον σπαμάρεις με απανωτά μηνύματα γιατί τότε μπορεί να σου στείλει μια μονολεκτική απάντηση απλά για να σε ξεφορτωθεί κι εσύ να νομίζεις ότι ανταποκρίνεται (γιατί έτσι θα ήθελες να πιστεύεις). Θυμίσου ότι ακόμα κι αν είναι ντροπαλός ή υπεραπασχολημένος αν πραγματικά του αρέσεις θα βρει τον τρόπο και τον χρόνο να σου απαντήσει μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια ?ήτοι, το πολύ λίγες ώρες αργότερα.

2. Πόσο καλά Ελληνικά ξέρει
Αν επιμένει στα γκρίκλις, ή αν πετάει το ένα «μαργαριτάρι» μετά το άλλο από άποψη γραμματικής ή συντακτικού μπορείς να συμπεράνεις ότι η έχει αρκετά κενά στην εκπαίδευση του. Π.χ. αν χρησιμοποιεί τη λέξη «άραγε» για να δηλώσει ένα συμπέρασμα αντί για τη λέξη «άρα» που είναι το σωστό, θα ξέρεις ότι δεν πρόσεχε ιδιαίτερα στην παράδοση της Γλώσσας. Αν ανήκεις στην ίδια συνομοταξία μάλλον δεν θα σε νοιάζει καθόλου, αν όμως έχεις πάθος με τα γράμματα, τότε αυτές οι ελλείψεις του μάλλον θα σε ξενερώσουν εντελώς.

3. Πόσο γρήγορα απαντάει
Αν εκείνος έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα μπορεί να σου απαντήσει μετά από λίγες ώρες και δεν χρειάζεται να το πάρεις κατάκαρδα, εφόσον σου στείλει μια αξιοπρεπή απάντηση. Ωστόσο, αν σου απαντήσει αμέσως, ανεξάρτητα από το τι κάνει, τότε ξέρεις ότι υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την πλευρά του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ