Τι λέει στους φίλους του για σένα; | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
17:56
22/11/2014

Τι λέει στους φίλους του για σένα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, αλλά αν ο δικός σου έχει φίλους όπως συμβαίνει με τους περισσότερους, τότε σίγουρα κουβεντιάζει μαζί τους όσα θεωρεί άξια λόγου για τη σχέση σας και το όνομα σου ακούγεται συχνά στις συζητήσεις τους. Δες λοιπόν, ποια πράγματα αποκαλύπτει στους κολλητούς του και τι σημαίνουν για την πορεία του δεσμού σας, ανάλογα με την περίπτωση.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>1. Ότι είσαι μια θεά</strong></span></span><br /> 	Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πει στους φίλους του ήδη από την στιγμή που

1. Ότι είσαι μια θεά
Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πει στους φίλους του ήδη από την στιγμή που θα σε βάλει στο μάτι, πριν ακόμη αρχίσετε να βγαίνετε, είναι ότι γνώρισε μια κουκλάρα που δεν μοιάζει σε άλλη καμιά. Η περιγραφή του μπορεί να έχει ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα, αλλά είναι για εκείνον η απόλυτη αλήθεια, αφού αυτό πιστεύει για σένα. Επιπλέον, έτσι ελπίζει να κάνει τους κολλητούς του να ζηλέψουν, για να ρίξει λάδι στη φωτιά του ανεξάντλητου αντρικού ανταγωνισμού.

2. Πού έχετε φτάσει
Όταν "υπάρχει αίσθημα" στη μέση, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα μπει σε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σας ζωή. Όμως, σίγουρα θα ενημερώσει τους φίλους του για το αν σε έχει φιλήσει ή αν το έχετε κάνει –μέχρι εκεί. Πιο σπάνια, κάποιοι νεότεροι άντρες ιδίως, μπορεί να περιγράψουν συγκεκριμένα και μερικές πικάντικες φάσεις που έχουν παίξει μεταξύ σας, κάτι που εξηγεί τα πονηρά χαμόγελα των κολλητών του προς εσένα αλλά που θα πρέπει να σου κινήσει υποψίες για το πόσο σοβαρά σε βλέπει εκείνος.

3. Πού θέλει να φτάσει
Αν του κάνεις τη δύσκολη και αποφεύγεις τη σωματική επαφή, οι φίλοι του σίγουρα το ξέρουν και αγωνιούν μαζί του εξίσου για την εξέλιξη της υπόθεσης.

4. Αυτά που τον μπερδεύουν
Πολλές φορές δεν καταλαβαίνει ακριβώς τις αντιδράσεις σου και ζητάει τη βοήθεια του κοινού για να εξηγήσει π.χ. τι σε έκανε έξαλλη, να βρει λύση στο αδιέξοδο και ν' αποφασίσει πώς θα χειριστεί την κατάσταση.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ