Τι κάνεις αν υποψιάζεσαι ότι σε απατά; | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
10:10
8/11/2014

Τι κάνεις αν υποψιάζεσαι ότι σε απατά;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όταν τρυπώσει μέσα σου το σαράκι της ζήλειας και χάσεις την εμπιστοσύνη σου στον σύντροφο σου αρχίζεις να ζεις μέσα στην ανασφάλεια και να κάνεις πράγματα για τα οποία ενδέχεται να μετανιώσεις αργότερα. Ιδού λοιπόν πώς να χειριστείς ψύχραιμα και αποτελεσματικά την κατάσταση όταν σου έχει μπει η ιδέα ότι εκείνος έχει κι άλλη στη ζωή του:

Επιμέλεια: Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>1. Συμπεριφέρεται παράξενα;</strong></span></span> Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαπιστώσεις είναι το κατά πόσο εκείνος χει αλλάξει

1. Συμπεριφέρεται παράξενα; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαπιστώσεις είναι το κατά πόσο εκείνος χει αλλάξει συνήθειες. Μήπως άρχισε να φροντίζει περισσότερο από το συνηθισμένο την εμφάνιση του; Μήπως αργεί υπερβολικά στη δουλειά; Κάθε ξαφνική αλλαγή στη ρουτίνα της καθημερινότητας του είναι ισχυρή ένδειξη ότι κάτι τρέχει.
2. Πώς θα αντιδράσεις αν είναι αλήθεια; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ξέρουν για τις απιστίες του/της συντρόφου του και προτιμούν να ζουν στον κόσμο τους. Εσύ τι θα προτιμούσες με το χέρι στην καρδιά; Γιατί αν θέλεις να ξέρεις την αλήθεια, από εδώ και πέρα θα πρέπει να ψάξεις για χειροπιαστά στοιχεία και να είσαι ανάλογα προετοιμασμένη.
3. Σκέψου καθαρά: πόσο δικαιολογημένες είναι οι υποψίες σου; Μήπως δημιουργείς σενάρια με τη φαντασία σου; Μπορεί απλά να έχεις παρεξηγήσει τις καταστάσεις... Όμως αν εκείνος αγωνίζεται και ιδρώνει για να σε πείσει ότι είσαι παρανοϊκή, τότε πρέπει να προσέξεις: είναι κλασικό κόλπο των μουρντάρηδων να προσπαθούν να σε βγάλουν τρελή για να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.
4. Άκου το ένστικτο σου: σπάνια θα σε γελάσει. Αν διαισθάνεσαι πως κάτι τρέχει, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχεις δίκιο. Όμως, αν είναι μόνο μια τραυματική εμπειρία από προηγούμενη σχέση σου που σε κάνει να αμφισβητείς την αφοσίωση του συντρόφου σου, τότε μπορεί απλά να είσαι υπερβολικά καχύποπτη με τον φόβο ότι μπορεί να ξαναζήσεις το ίδιο σενάριο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ