Τι κάνει ένας άντρας για να σε ξεπεράσει | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
15:39
4/11/2016

Τι κάνει ένας άντρας για να σε ξεπεράσει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Aν πιστεύεις πως ένας άντρας ξεπερνά τον χωρισμό του εύκολα κι απλά, κάνεις λάθος. Ειδικά, στην απόρριψη μιας γυναίκας που θέλει, ο γνήσιος αρσενικός περνάει κι αυτός στάδια στο να σε ξεπεράσει. Ιδού τι κυρίως κάνει ένας άντρας χωρισμένος.

Μεθάει και βγαίνει με φίλους:

Φυσικά δεν θα καθίσει να μιλήσει 3 ώρες για τα συναισθήματά του με τους κολλητούς, όπως εμείς. Τα αγόρια προτιμάνε να βγαίνουν και να πίνουν μέχρι τελικής πτώσης για την αχάριστη κι αλήτισσα που τους παράτησε.

 

Θα κάνει κάτι που η πρώην δεν επικροτούσε:

Όχι, εσύ κι εγώ δεν σπεύδουμε να κάνουμε κάτι που εκείνος μισούσε μετά το χωρισμό. Έλα όμως που το αντρικό μυαλό λειτουργεί περίεργα κι αντίστροφα.

Γι΄αυτό και αφήνει μουστάκι που τόσο μισούσες με τον που τον αφήνεις ή βγαίνει με τον φίλο που τόσο αντιπαθούσες μετά το χωρισμό σας.

 

Θα σε κράξει με τη μαμά του:

Όχι, ότι αποτελεί καθολική πρακτική αλλά η μαμά του είναι το στήριγμά του στις κατηγορίες που θα σου προσάψει. Ας το παραδεχτούμε: κι η καλύτερη να ήσουν, δεν θα σε ήθελε για το γιο της.

 

Θα σκεφτεί τις πρώην του:

Ειδικά εκείνα τα καλά κορίτσια που χώρισε εκείνος με δική του πρωτοβουλία. Άσε που ένα μηνυματάκι στην πρώην και μια θετική απαντησούλα, θα του ανεβάσουν την πεσμένη στα τάρταρα αυτοπεποίθηση.

 

Θα δει πορνό:

Έτσι, γιατί κάθε φορά που σου έλεγε να δείτε μαζί ή τον έπιανες να βλέπει, του έβγαζες τη χολή.

 

Θα τσεκάρει το προφίλ σου Facebook


Όχι για να δει αν έχεις βρει άλλον αγαπητικό (όπως κάνουμε εμείς οι κουτσομπολίτσες ) αλλά για να δει αν περνάς καλύτερα κι εκείνος υποφέρει.

 

Θα φασωθεί με άγνωστες κοπέλες          

Εκεί πάνω στο μεθύσι του ειδικά, θα θελήσει να πείσει τον εαυτό του ότι σε ξεπέρασε. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να πει ότι σε ξεπέρασε; Μια φάση με μια άγνωστη αλλά άλλη γυναίκα.

 

Θα φτιάξει κορμί
Γιατί η αλήθεια είναι πως με τις μαγειρικές σου τον είχες παχύνει και τώρα πρέπει να βγει και πάλι στην αγορά του φλερτ.

 

Θα αγοράσει ρούχα και εσώρουχα:

Γιατί ήρθε η ώρα να μεταμορφωθεί, μπας και τον πετύχεις στο γνωστό μπαράκι και καταλάβεις τι έχασες.
 

Θα σε ψάξει

Είναι αυτό που λέμε σε βλέπω παντού: στον Πλούταρχο, στον Αργυρό, στο σουβλατζίδικο, εκείνος θα πιστεύει πως σε είδε!

 

Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ