Τι δεν θέλεις να σου πει στο τέλος του ραντεβού | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:30
20/3/2013

Τι δεν θέλεις να σου πει στο τέλος του ραντεβού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πόσα και πόσα πρώτα ραντεβού δεν έχεις βιώσει; Σίγουρα, ένα ραντεβουδάκι live, με σένα κι εκείνο στο ίδιο τραπέζι, είναι προτιμότερο από μια συνομιλία στο Facebook. Έλα όμως που με την πείρα που έχεις αποκτήσει στα ραντεβού, ξέρεις καλά πως συγκεκριμένες ατάκες προδίδουν πως δεύτερη συνάντηση δεν θα υπάρξει. Ιδού, οι πιο χτυπητές:

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1. <b>Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα:</b>  Μια φράση καθόλου ρομαντική λες και ολοκληρώσαμε μόλις κάποιο επαγγελματικό δείπνο ή ακόμα χειρότερα συνέντευξη για δουλειά. Είναι μια ευγενής πρόταση με σκοπό ν

1. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα: Μια φράση καθόλου ρομαντική λες και ολοκληρώσαμε μόλις κάποιο επαγγελματικό δείπνο ή ακόμα χειρότερα συνέντευξη για δουλειά. Είναι μια ευγενής πρόταση με σκοπό να μην σε προσβάλλει που αν δεν συνοδευτεί με φράσεις όπως ''πέρασα πολύ όμορφα'' ή "πότε θα το ξανακάνουμε", δύσκολα σου δίνει ελπίδες για επόμενο ραντεβού. 2. Λοιπόν έχω το τηλέφωνό σου, οπότε μιλάμε: Είναι σαφές πως με τη φράση αυτή στο τέλος του ραντεβού σου εξηγεί με απόλυτο τρόπο πως εφόσον το θέλει, θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σου. Με λίγα λόγια, επόμενο ραντεβού δεν διαφαίνεται στο σύντομο μέλλον και είναι πιθανό να έχεις νέα του, ένα μεθυσμένο βράδυ ή ένα απόγευμα που βαριέται και δεν έχει κάτι πιο ενδιαφέρον να κάνει!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ