Τι δεν θέλει να ακούει καμία γυναίκα- μπακούρι | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:22
15/4/2016

Τι δεν θέλει να ακούει καμία γυναίκα- μπακούρι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Yπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι... και γυναίκες που έχουν να κάνουν σχέση, χρόνια και χρονάκια.

Κι όχι μόνο είσαι μόνη αλλά ακούς και τα σχόλια, φίλων, συγγενών και της μαμάς σου που θέλει να αποκατασταθείς με το έτσι θέλω! Ιδού τα χειρότερα!

Μήπως έχεις αφεθεί και δεν προσέχεις την εμφάνισή σου;

Το μόνο που δεν σου έχουν προτείνει είναι το λίφτινγκ. Είναι σαν να σου λένε στα μούτρα σου ότι είσαι μόνη επειδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, είσαι μπάζο. Δεν πρέπει να καταπιέζεσαι πάντως. Είτε είσαι κορίτσι του έντονου μακιγιάζ, είτε προτιμάς το πιο φυσικό στυλ, πρέπει να είσαι ελεύθερη να το εκφράσεις. Κι αν ο άλλος ψάχνει κάτι διαφορετικό, ας το βρει αλλού. 

Γιατί είσαι ακόμα μόνη; Έλα ντε! Εσένα περιμέναμε να μας ρωτήσεις...

Γιατί έτσι σου αρέσει. Γιατί μετά από 150 αποτυχημένα ραντεβού με ακατάλληλους τύπους και προξενιά φίλων, βαρέθηκες να ξαναντυθείς, βαφτείς, φτιαχτείς για κάποιον που 90% δεν θα σου ταιριάζει. Δυστυχώς, οι γνωριμίες και οι έρωτες δεν γίνονται κατά παραγγελία, και τα πράγματα που σε απασχολούν είναι αρκετά, εκτός από τον έρωτα.

Βγες, ψάξε, τι κάνεις, πως θα τον βρεις τον έρωτα στο σπίτι;

Σίγουρα δεν είσαι κλεισμένη στο σπίτι και δεν περιμένεις τον έρωτα από τον πιτσαδόρο που θα χτυπήσει το κουδούνι. Οι περισσότερες μόνες γυναίκες και βγαίνουν και κάνουν γνωριμίες και προσπαθούν να φτιάξουν την ερωτική τους ζωή. Άλλωστε, πού πήγε εκείνο το χιλιοειπωμένο ότι μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου καθώς βγάζεις τα σκουπίδια;

Μήπως το ψάχνεις πολύ το θέμα;

Σε έχουν πει περίεργη, σε έχουν πει επιλεκτική, όλα τα έχεις ακούσει. Λες και μετά από κάποιο σημείο, η γυναίκα πρέπει να χάνει το δικαίωμα της να διαλέγει και να παίρνει ό,τι της δίνουν. Μην μασάς. Το ιδανικό θα τον βρεις, αφού απορρίψεις καμιά εκατοσταριά! Είναι θέμα πιθανοτήτων.

Μήπως είσαι κολλημένη με τον πρώην; 

Ο τελευταίος πρώην υπήρξε στη ζωή σου πριν 3 χρόνια, κι όμως οι γνωστοί και οι φίλοι επιμένουν πως αυτόν σκέφτεσαι ακόμα. Αν τον σκέφτεσαι, κρίμα. Αν σε πρήζουν με τους πρώην, πιο κρίμα. 

 

 

Από την Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ