Θα φας πίκρα: 3 απογοητεύσεις στον έρωτα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
15:35
8/1/2013

"Θα φας πίκρα": 3 απογοητεύσεις στον έρωτα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Από τις αρχές κάθε νέας χρονιάς και μέχρι την γιορτή του Έρωτα, το Φλεβάρη, καρδούλες ανεμίζουν στον αέρα ωσάν χιονονιφάδες. Αυτά μέχρι τη στιγμή που τρως την πίκρα στον έρωτα και ψάχνεις να μαζέψεις τα κομμάτια σου! Ποιές είναι λοιπόν οι χειρότερες απογοητεύσεις στην αγάπη για να είσαι προετοιμασμένη για αυτές.  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Εσύ νομίζεις πως είστε φουλ ερωτευμένοι κι εκείνος σε χωρίζει σε ένα απόγευμα (very true story):</b>  Υπάρχουν άνθρωποι - παγόβουνα και μεγάλες αγάπες- τιτανικοί σωστοί. Με την έννοια πως εσύ ετοιμ

Εσύ νομίζεις πως είστε φουλ ερωτευμένοι κι εκείνος σε χωρίζει σε ένα απόγευμα (very true story): Υπάρχουν άνθρωποι - παγόβουνα και μεγάλες αγάπες- τιτανικοί σωστοί. Με την έννοια πως εσύ ετοιμάζεσαι ελπιδοφόρα και τρέχοντας με φουλ τις μηχανές να συναντήσεις το άγαλμα της Ελευθερίας (στην περίπτωση μας τα σκαλιά της εκκλησίας πριν το γάμο) αλλά λογαριάζεις δίχως το παγόβουνο που έχεις δίπλα σου. Ναι, σε αγαπάει. Ναι, δεν φταις εσύ. Ναι, θέλει να είναι μαζί σου αλλά δεν μπορεί! Κοινώς, ένα απόγευμα θλιμμένο τράκαρες πάνω στο παγόβουνο δίχως να το περιμένεις κι ο δεσμός πήγε περίπατο. Για να μην βρεθείς σαν τον ΝτιΚάπριο παγωμένη στον Ωκεανό, μην παίρνεις τις μετρητοίς τα λόγια ή τις χειρονομίες αγάπης που σου χαρίζει απλόχερα. Φρόντισε να δίνεις μεν αλλά να κρατάς και τις επιφυλάξεις σου. Πολλοί άνθρωποι και δη, πολλοί άντρες προτιμούν να δείχνουν ευτυχισμένοι παρά να υπομένουν τη γκρίνια σου και τη διαρκή ερώτηση: ''τι έχεις'', γιατί καταλαβαίνεις πως κάτι έχει. Έτσι, το παίζουν ερωτευμένοι και τρελοί μέχρι που σε χωρίζουν ξαφνικά και δεν έχουν καμία διάθεση για δεύτερες προσπάθειες. Τις πταίει; Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε νίκησε α) μια άλλη γυναίκα β) η εργένικη ζωάρα γ) η βαρεμάρα στο πλευρό σου. Ό,τι άλλο κι αν ακούσεις, ψέμα είναι!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ