Τα στάδια που πρέπει να περάσει η σχέση για να φτάσει στο γάμο | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
9:02
18/3/2016

Τα στάδια που πρέπει να περάσει η σχέση για να φτάσει στο γάμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Μαρία Μενούνος μετά από 18 και βάλε χρόνια σχέσης, μας έκανε να σκεφτούμε; Ως πότε θα είσαι κυρία Κοκοβίκου και ποιά στάδια πρέπει να περάσει η σχέση για να φτάσετε στο γάμο;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

1. Έχετε ξεπεράσει το σημείο του κάνουμε μόνο σεξ; Αν τον σύντροφό σου δεν τον θέλεις κι εκτός κρεβατιού, μην τον παντρευτείς! Πρέπει να τον επιθυμείς κι εντός κι εκτός κι επί τ' αυτά που περικλείουν το σεξ.

2.Είσαι πάνω από 25 ετών; Έρευνες τονίζουν πως ο εγκέφαλός μας δεν έχει πλήρως αναπτυχθεί μέχρι την ηλικία 25, οπότε μην πάρεις την απόφαση να βάλεις το στεφάνι νωρίτερα! 

3. Έχεις δει και τα κακά του και τα ανέχεσαι. Με άλλα λόγια μην παντρευτείς προτού δεις και τα στραβά στον άλλο, γιατί σίγουρα κάποια θα έχει!

4. Δεν έχεις την προσδοκία να τον αλλάξεις, γιατί αν πας για γάμο με έναν άνθρωπο που επιθυμείς να μεταμορφώσεις και πιστεύεις πως θα το πετύχεις, το διαζύγιο δεν θα λείψει. 

5. Έχετε μιλήσει για την απόκτηση παιδιών; Για τη θρησκεία που θα πάρουν; Αν όχι, δεν έχετε φτάσει στο σημείο να βάλετε στεφάνι!

6. Έχετε αποκαλύψει τα οικονομικά σας δεδομένα; Που χρωστάτε; Τι κρύβει ο λογαριασμός σας στην τράπεζα; Ο οικονομικός γάμος είναι εξίσου σοβαρό με το μυστήριο που θα σας ενώσει. 

7. Αναρωτήσου: Μπορείς να δεις τον εαυτό σου να περπατάει χεράκι- χεράκι με τον άνθρωπο αυτό στα 60 σας; Μπορείς να τον ακολουθήσεις παντού, ακόμα και σε καλύβα; Ο γάμος είναι μαραθώνιος κι όχι διαδρομή 100 μέτρων! 

8.Αναρωτήσου: Θα είσαι χαρούμενη αν κάνεις σεξ για την υπόλοιπη ζωή σου μόνο με αυτόν τον άνθρωπο κι εκείνος μαζί σου;  

9. Τέλος, σκέψου πως θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου, ποια όνειρα και στόχους έχεις και αν ο άνθρωπος που θα παντρευτείς μπορεί να σε βοηθήσει να τα πραγματοποιήσεις, στηρίζοντάς σε. 

Κ.Π

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ