Τα 8 σημάδια ότι είναι ο άντρας της ζωής σου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:06
21/4/2015

Τα 8 σημάδια ότι είναι ο άντρας της ζωής σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς θα καταλάβεις ότι έφτασες στο τέλος της διαδρομής όταν αναζητάς εκείνον τον έναν που μπορεί να ονειρεύεσαι από παιδούλα για να ζήσουμε εμείς καλά κι εσείς καλύτερα;

Η απάντηση δεν είναι εύκολη και σίγουρα θα πρέπει ν' αφήσεις τουλάχιστον έναν χρόνο κοινής ζωής να κυλήσει πριν καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα. Όμως αφού περάσει αυτός ο καιρός, «των ερώτων των πρώτων», υπάρχουν κάποια πράγματα που που μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις και θα πρέπει να ισχύουν προκειμένου να έχεις κάποια βεβαιότητα για το θέμα, αν απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά:

Από τη θεία Λουκία

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

8. Ονειρεύεσαι το μέλλον σου μαζί του όπως ακριβώς είναι

Απ' όταν τον γνώρισες κατάλαβες ότι αυτός ο άντρας σού κάνει. Όπως όταν ψάχνεις για το τέλειο τζιν που θα εφαρμόζει στα σωστά σημεία χωρίς να σε κόβει πουθενά και ταυτόχρονα θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου και θα σε κολακεύει, σού είναι ξεκάθαρο ότι εκείνος είναι φτιαγμένος για σένα. Δεν νιώθεις την ανάγκη να «τον στρώσεις», δεν περιμένεις «ν' ανοίξει» με τον καιρό και γενικότερα, δεν χρειάζεται κανενός είδους... μεταποίηση.

7. ...Αλλά ζεις στο τώρα κι αυτό σου φτάνει

Είσαι απόλυτα ευχαριστημένη από τη σχέση σας και η συντροφιά του είναι η καλύτερη παρέα μετά από μια κουραστική μέρα, ακόμη κι αν απλά κουρνιάζεις στο πλευρό του ενώ εκείνος παρακολουθεί μπάλα. Δεν σκέφτεσαι «όταν θα...» και δεν περιμένεις να παντρευτείτε, να κερδίσετε το λαχείο ή ν' αποκτήσετε πέντε παιδιά για να νιώσεις ευτυχισμένη κοντά του. Είσαι ευτυχισμένη και νιώθεις πλήρης, εδώ και τώρα.

 

6. Η σχέση σας κυλάει σαν το νερό στο αυλάκι

Τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία και αβίαστα. Όπως το ρυάκι που τρέχει για να συναντήσει το ποτάμι, ξέρεις ακριβώς πού είσαι και πού πηγαίνεις μαζί του ανά πάσα στιγμή -και είναι κάπου που σ' αρέσει. Δεν κάνετε πολύωρες συζητήσεις και αναλύσεις για την πορεία της σχέσης σας. Μεταξύ σας δεν χρειάζονται διαπραγματεύσεις κι οι συναισθηματικοί εκβιασμοί δεν έχουν θέση. Είσαστε μαζί και πορεύεστε μαζί και είναι απλά δεδομένο και για τους δυο σας.

5. Νιώθεις συντονισμένη μαζί του

Επικοινωνείτε και καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον, ακόμη και χωρίς λόγια. Αρκεί να τον κοιτάξεις για να καταλάβεις πώς νιώθει, κάποιες φορές μπορεί να τον ακούσεις να εκφράζει φωναχτά κάτι που μόλις είχες σκεφτεί, ενώ συχνά μπορεί ν' αρχίσετε κουβέντα για κάτι καινούργιο σαν να μιλούσατε γι' αυτό από χτες. Οι δυο σας δεν χρειάζεστε υπότιτλους για να συνεννοηθείτε. Είσαστε ο ένας μέσα στο μυαλό του άλλου.

4. ...Ακόμα κι όταν καυγαδίζετε

Ένας λόγος που υποφέρεις όταν τυχαίνει να καυγαδίσετε -ναι, θα συμβεί κι αυτό- είναι ότι ξέρεις πως κι εκείνος υποφέρει και σού είναι πιο σημαντικό να τον ανακουφίσεις παρά να επιμείνεις στη θέση σου. Ευτυχώς κι εκείνος νιώθει το ίδιο για σένα κι έτσι οι καυγάδες σας γρήγορα καταλήγουν σε έναν ικανοποιητικό συμβιβασμό και για τους δυο σας.

 

3. Το σεξ γίνεται καλύτερο με τον χρόνο

Σίγουρα όταν γνωριστήκατε υπήρχε σπίθα μεταξύ σας στο κρεβάτι -όπως είναι συνήθως η περίπτωση- όμως όσο περνάει ο καιρός, η σπίθα γίνεται φλόγα κι η φλόγα πυρκαγιά που σε καίει αλλά δεν θέλεις να σβήσει. Έχετε βρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου και είσαστε πρόθυμοι να τα πατήσετε στον ρυθμό και την συχνότητα που πρέπει. Ταυτόχρονα, κάθε τόσο ανακαλύπτετε μαζί καινούργια ηδονικά μονοπάτια που δεν γνωρίζατε πως υπήρχαν και η ερωτική σας ιστορία μοιάζει να ξαναγράφεται κάθε τόσο από την αρχή.

2. Νιώθεις ελεύθερη παρότι δεσμευμένη

Κοντά του νιώθεις 100% ο εαυτός σου, απολύτως άνετη να εκφραστείς όπως ακριβώς θέλεις, καθώς εκείνος σε συμπληρώνει χωρίς να σε περιορίζει. Έτσι νιώθεις ελεύθερη να μένεις δεσμευμένη μαζί του και γι' αυτόν τον διαλέγεις ξανά και ξανά για άντρα σου, κάθε μέρα που περνάει.

1. Δεν αναρωτιέσαι

Ακόμη κι όταν περνάτε δύσκολες ώρες μεταξύ σας, ακόμη κι αν έχεις άλλες επιλογές δεν διανοείσαι καν ότι μπορεί να είχες κάποιον άλλον στο πλευρό σου. Απλά το ξέρεις: αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου και δεν χρειάζεσαι καμιά άλλη απόδειξη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ