Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Β') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
23:53
23/12/2014

Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Β')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις αμφιβολία για το τι ακριβώς σε συνδέει με ένα συγκεκριμένο αρσενικό, ή αν δεν είσαι σίγουρη πώς να προσδιορίσεις ένα είδος σχέσης από τα εναλλακτικά σενάρια που κυκλοφορούν σήμερα, αυτός ο μικρός αλλά περιεκτικός οδηγός σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Διάβασε εδώ τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, μάθε τους κανόνες και ποια είναι η πρόβλεψη για το μέλλον, ώστε να ξέρεις κάθε φορά πού πατάς και πού μπορεί να βρεθείς.

Για το πρώτο μέρος του άρθρου κάνε κλικ εδώ.

Από τη θεία Λουκία

<span style= font-size:14px; ><span style= color:#800080; ><strong>6. Η Σχέση</strong></span></span><br /> 	Τι σχέση είναι: η ορίτζιναλ. Είτε ζείτε τον απόλυτο έρωτα, είτε βλέπετε τα πράγματα πιο ψύχρ

6. Η Σχέση
Τι σχέση είναι: η ορίτζιναλ. Είτε ζείτε τον απόλυτο έρωτα, είτε βλέπετε τα πράγματα πιο ψύχραιμα, μεταξύ σας υπάρχει μια αμοιβαία και ρητή συμφωνία ότι είσαστε ζευγάρι στα μάτια όλου του κόσμου κι ανάμεσα σας υπάρχει αμοιβαία αφοσίωση, αμοιβαία δέσμευση και αμοιβαία αποκλειστικότητα. Μπορεί να έχετε ο καθένας τις παρέες και τους κολλητούς του, αλλά δεν βγαίνετε με άλλα άτομα του άλλου φύλου τετ-α-τετ, ούτε φλερτάρετε με άλλους. Για όσο καιρό είσαστε μαζί μπορεί να μιλάτε για ένα κοινό κοντινό ή μακρινό μέλλον και έχετε την αίσθηση του "εμείς".
Οι κανόνες: η ειλικρίνεια και η ανοιχτή επικοινωνία είναι θεμελιώδη συστατικά για την κοινή σας ευτυχία, εξίσου σημαντικά με τη σεξουαλική ικανοποίηση και το πάθος. Γι' αυτό πρέπει να ξεκαθαρίζετε κάθε τόσο τι περιμένετε ο ένας από τον άλλον, τι είστε σε θέση να του προσφέρετε και να είστε όσο γίνεται πιο αυθεντικοί μεταξύ σας. Έτσι, ακόμα κι αν αποδειχτεί τελικά ότι η σχέση αυτή δεν έχει μέλλον, θα μπορείτε να χωρίσετε πολιτισμένα και να κρατήσετε μια ευχάριστη ανάμνηση από την εποχή που ήσασταν μαζί.
Το επόμενο βήμα: η εξέλιξη ή ο χωρισμός. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει να είσαστε σε θέση να προσαρμόζεστε με χαρά και ο ένας στις νέες ανάγκες του άλλου, ανάλογα με αυτές το πώς διαμορφώνονται από τη ζωή στην πορεία του χρόνου. Αν όμως από μια φάση και μετά δεν καταφέρνετε να προσαρμοστείτε, το τέλος της σχέσης είναι αναπόφευκτο. Όμως το πιο σημαντικό σ' όλα αυτά είναι να περνάτε καλά όσο είσαστε μαζί. Τότε θα μπορείτε να καυχιέστε πως είχατε μια ευτυχισμένη σχέση για όσο καιρό κρατήσει ?πολύ ή λίγο- το οποίο είναι και το ζητούμενο από κάθε είδους δεσμό δημιουργούμε στη ζωή μας. Η ποιότητα της σχέσης και η ικανοποίηση του καθενός από αυτήν είναι πιο σημαντικά από τη διάρκεια ή τον γάμο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ