Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Β') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
23:53
23/12/2014

Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Β')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις αμφιβολία για το τι ακριβώς σε συνδέει με ένα συγκεκριμένο αρσενικό, ή αν δεν είσαι σίγουρη πώς να προσδιορίσεις ένα είδος σχέσης από τα εναλλακτικά σενάρια που κυκλοφορούν σήμερα, αυτός ο μικρός αλλά περιεκτικός οδηγός σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Διάβασε εδώ τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, μάθε τους κανόνες και ποια είναι η πρόβλεψη για το μέλλον, ώστε να ξέρεις κάθε φορά πού πατάς και πού μπορεί να βρεθείς.

Για το πρώτο μέρος του άρθρου κάνε κλικ εδώ.

Από τη θεία Λουκία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= font-size:14px; ><span style= color:#800080; ><strong>5. Η ερωτική φιλία</strong></span></span><br /> 	<strong>Τι σχέση είναι</strong>: πάνω απ' όλα εκείνος κι εσύ είσαι φιλαράκια. Ίσ

5. Η ερωτική φιλία
Τι σχέση είναι: πάνω απ' όλα εκείνος κι εσύ είσαι φιλαράκια. Ίσως υπήρξατε ζευγάρι στο παρελθόν για λίγο ή να προέκυψε από το πουθενά τελευταία. Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύεστε απόλυτα ο ένας τον άλλον, είστε απογοητευμένοι από τις σχέσεις γενικότερα και νιώθετε άνετα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όποτε προκύπτει κι ας λείπει το πάθος κι ας παρεμβάλλονται φάσεις με τρίτα πρόσωπα ενδιάμεσα.
Το όλο σκηνικό μοιάζει με ελεύθερη σχέση (βλ. μέρος Α') με τη διαφορά πως έχετε πολλά που σας συνδέουν εκτός του σεξ, κυκλοφορείτε συχνά μαζί και όλοι ξέρουν πως είσαστε φίλοι με προνόμια ή χωρίς.
Οι κανόνες: ο μεγαλύτερος φόβος σου είναι μήπως τον χάσεις από φίλο κι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις αυτή την εξέλιξη είναι να είστε και οι δύο απόλυτα ειλικρινείς ως προς τα συναισθήματα σας αλλά και τις προσδοκίες σας, ακόμη κι αν ένας από τους δυο σας ερωτευτεί τον άλλον μονόπλευρα ή κάποιον τρίτο αμοιβαία. Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε πίσω, να κρατήσετε μια απόσταση ασφαλείας και να πάρετε τα πράγματα από την αρχή. Είπαμε, πάνω απ' όλα οι δυο σας είσαστε φιλαράκια.
Το επόμενο βήμα: στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η επιστροφή στην αφετηρία. Δηλαδή, κάποιος από τους δυο σας ή και οι δυο σας ερωτεύεται κάποιον τρίτο και μένετε μόνο με την ευχάριστη ανάμνηση της σχέσης σας. Πιο σπάνια, κάπου στην πορεία της σχέσης διαπιστώνετε ότι το πάθος αρχίζει να φουντώνει και γίνεστε επισήμως ζευγάρι, με την αποκλειστικότητα να παίρνει πρωτεύοντα ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχετε υπάρξει ειλικρινείς μεταξύ σας και κανείς δεν έχει πληγωθεί εντωμεταξύ από τον άλλον, η φιλία σας θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου και ίσως αποδειχτεί μια από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ