Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Α') | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
18:56
20/12/2014

Τα 8 είδη σχέσης & οι κανόνες (μέρος Α')

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις αμφιβολία για το τι ακριβώς σε συνδέει με ένα συγκεκριμένο αρσενικό, ή αν δεν είσαι σίγουρη πώς να προσδιορίσεις ένα είδος σχέσης από τα εναλλακτικά σενάρια που κυκλοφορούν σήμερα, αυτός ο μικρός αλλά περιεκτικός οδηγός σε βγάζει από τη δύσκολη θέση. Διάβασε εδώ τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περίπτωση, μάθε τους κανόνες και ποια είναι η πρόβλεψη για το μέλλον, ώστε να ξέρεις κάθε φορά πού πατάς και πού μπορεί να βρεθείς.

Για να διαβάσεις το δεύτερο μέρος του άρθρου κάνε κλικ εδώ.

Από τη θεία Λουκία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>1. Η αρπαχτή ή κοινώς "της μιας βραδιάς"</strong></span></span> (ή αγγλιστί, one night stand)<br /> 	<em><strong>Τι σχέση ε

1. Η αρπαχτή ή κοινώς "της μιας βραδιάς" (ή αγγλιστί, one night stand)
Τι σχέση είναι: βασικά δεν είναι σχέση αλλά ο λόγος που την αναφέρουμε εδώ είναι ότι πολλές την μπερδεύουν με την αρχή μιας από τα υπόλοιπα είδη σχέσεων με ολέθρια αποτελέσματα για τις ίδιες. Ευκαιρία λοιπόν να τονίσουμε τη διαφορά.
Είτε πρόκειται για κάποιον που γνώρισες μια ώρα νωρίτερα στο αγαπημένο σου στέκι, είτε για τον συμμαθητή σου από την Δ' δημοτικού που πέτυχες στο ριγιούνιον, η αρπαχτή βασίζεται σε μια ξαφνική ή όχι -αλλά οπωσδήποτε συντονισμένη- έκρηξη λαγνείας που σας φέρνει κοντά στιγμιαία με αφορμή και στόχο τη σεξουαλική εκτόνωση και των δυο σας. Πέρα από τις τυπικές λεπτομέρειες (όνομα, απασχόληση, ηλικία) δεν υπάρχει κανενός είδους ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας, πριν ή μετά το συμβάν.
Μπορεί να σταματήσει στα προκαταρκτικά, ή να καταλήξει σε σεξ με διείσδυση, όμως σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται από έντονη φυσική έλξη η οποία πιθανόν να εξανεμιστεί εντελώς στο τέλος της φάσης, μαζί με κάθε άλλη πληροφορία για το συγκεκριμένο πρόσωπο –βλ. όνομα, απασχόληση, ηλικία.
Οι κανόνες: απαραίτητη και πάνω απ' όλα περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση είναι η χρήση προφυλακτικού. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να πιστέψεις στιγμή οποιαδήποτε έκφραση συναισθηματισμού ακούσεις κατά τη διάρκεια ή πριν. Το μετά δεν υπάρχει. Εκείνος, μπορεί να σου ζητήσει το τηλέφωνο σου από αβρότητα, αλλά ακόμα κι αν του το δώσεις μηχανικά μην περιμένεις να σε καλέσει. Αν πάλι σε καλέσει μπορείς να μην απαντήσεις καν ή αν απαντήσεις να κάνεις σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σαν να μην γνωριζόσαστε ένα πράγμα.
Το επόμενο βήμα: δεν υπάρχει επόμενο βήμα, ούτε και πρέπει, καθώς αν προσπαθήσεις επαναλάβεις το όλο σκηνικό αποκλείεται να έχει την ίδια σπίθα με την πρώτη αυθόρμητη φορά, ενώ ταυτόχρονα κινδυνεύεις να βρεθείς μπλεγμένη σε μια ελεύθερη σχέση (βλ. πιο κάτω) με τον εντελώς λάθος άνθρωπο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ