Τα 5 σημάδια ότι είναι τσιμπημένος μαζί σου | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:00
28/7/2015

Τα 5 σημάδια ότι είναι τσιμπημένος μαζί σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Γνωρίζεστε εδώ και κάποιο καιρό, έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα, μπορεί να έχετε βγει και μερικές φορές με παρέα ή μόνοι, αλλά αυτός ο άντρας παραμένει ένα αίνιγμα για σένα, αφού δεν μπορείς να καταλάβεις πού το πάει.

Επιμέλεια: Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Πρόκειται για κλασική περίπτωση αρσενικού: είναι τόσο απασχολημένος με τη δουλειά, με τα χόμπι ή με τους κολλητούς τους που μπορεί να μην προσέξει καν ότι έχει αρχίσει να σ' ερωτεύεται και βέβα

Πρόκειται για κλασική περίπτωση αρσενικού: είναι τόσο απασχολημένος με τη δουλειά, με τα χόμπι ή με τους κολλητούς τους που μπορεί να μην προσέξει καν ότι έχει αρχίσει να σ' ερωτεύεται και βέβαια, έχει παραλείψει να σου το πει... Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα, καθώς ακόμη κι αν δεν σου πει αμέσως πόσο σε λατρεύει, το πιθανότερο είναι ότι σου στέλνει κάποια σημάδια ότι σ' ερωτεύεται, αρκεί να τα προσέξεις:

Σου στέλνει χαζά μηνύματα
Όσο πιο ανέμπνευστα είναι τα μηνύματα του, τόσο πιο ερωτευμένος είναι. Παράδειγμα: αν σου γράψει ότι πίνει ένα μοχίτο ή ότι μόλις είδε ένα σκυλάκι που μοιάζει με το δικό σου, είναι σίγουρα ερωτοχτυπημένος. Αυτό που θέλει να σου πει στ' αλήθεια είναι ότι θυμάται πως σου αρέσουν τα μοχίτο και ότι δεν τον πειράζει καθόλου που το σκυλάκι σου δεν συμπαθεί τους ξένους. Επίσης θα ήθελε να σου πει "αυτή τη στιγμή θα ήθελα εσύ, ο αντικοινωνικός σκύλος σου κι εγώ να πίναμε μαζί μοχίτος".

Σε παίρνει τηλέφωνο!
Υπάρχουν τρεις λόγοι που ένας άντρας θα σηκώσει το τηλέφωνο: α) για δουλειά β) για μια έκτακτη ανάγκη γ) για ν' ακούσει μια φωνή που του λείπει Αν δεν συνεργάζεσαι μαζί του με κάποιον τρόπο και δεν είσαι τηλεφωνήτρια στη γραμμή 112*, τότε θέλει ν' ακούσει τη φωνή σου. Είναι αλάθητο σημάδι πως έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ