Τα 3 σημάδια πως ίσως δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:30
11/7/2019

Τα 3 σημάδια πως ίσως δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μήπως ξοδεύεις τον πολύτιμο χρόνο σου με τον λάθος άνθρωπο;

Αν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αναρωτιέται μήπως τελικά βγαίνεις με τον λάθος άντρα, τότε ίσως η απάντηση να είναι θετική. (Το ότι αναρωτιέσαι, είναι ένα από τα σημάδια πως κάτι δεν πηγαίνει καλά!)

Δες και αυτό: 5 λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα εγκαταλείπει έναν άνδρα ακόμα και αν είναι ερωτευμένη μαζί του

 

Γιατί όμως αν βγαίνεις με το λάθος άντρα, συνεχίζεις να είσαι μαζί του; 

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να δεις καθαρά και να αποφασίσεις να παραδεχτείς πως αυτή η σχέση δεν πάει άλλο και να κάνεις το επόμενο βήμα. Διάβασε παρακάτω τα τρία σημάδια που μαρτυρούν πως μάλλον είναι ο ακατάλληλος άντρας για εσένα:

Σημάδι #1: Βάζεις τη σχέση σου πάνω από οτιδήποτε άλλο
Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε δυσλειτουργικές σχέσεις συχνά χάνουν την αίσθηση του εαυτού τους. Αν νιώθεις ότι προσπαθείς συνεχώς να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου και κάνεις ό,τι θέλει σαν να μην έχεις δική σου γνώμη και άποψη, μπορεί αυτό να σημαίνει πως φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου ή να ανακαλύψεις ποια πραγματικά είσαι.

Διάβασε επίσης: Το ήξερες; Ο γάμος ωφελεί περισσότερο τους άντρες και όχι τις γυναίκες

 

Σημάδι #2: Μένεις σε μια σχέση γεμάτη drama και χάος
Όλες έχουμε μια τάση στο drama, σε ένα ρομαντικό μυθιστόρημα ή σε μια ταινία ή ακόμη και στα feed μας στο Facebook, όταν όμως οι εντάσεις και οι υπερβολές είναι συνεχώς παρούσες στη σχέση σου, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Ρώτησε τον εαυτό σου αν θα μπορούσες να περάσεις καλά με τον αγαπημένο σου μένοντας ένα βράδυ στο σπίτι για να δείτε μια ταινία. Αυτή είναι η εικόνα ενός «φυσιολογικού» ζευγαριού που μπορεί να συνυπάρξει και να γεμίσει το χρόνο του με απλά και καθημερινά πράγματα. Αν σε εσάς αυτό δεν μπορεί να γίνει, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείς για τους λόγους.

Αυτό το είδες; Οι 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες

 

Σημάδι #3: Σε έλκουν μη διαθέσιμοι συναισθηματικά άνθρωποι
Αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε πολλές γυναίκες. Ο λόγος είναι πως μας τρομοκρατεί η απόρριψη, οπότε ψάχνουμε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τους έχουμε. Η λύση θα ήταν να συγκεντρώσεις όλη σου τη θέληση και την αυτοπεποίθηση και να διακόψεις τη σχέση που δεν έχει μέλλον. Και όταν θα βρεθείς μπροστά στην επόμενη σχέση, να έχεις στο νου σου ότι και η απόρριψη αποτελεί μέρος του «παιχνιδιού» των σχέσεων και ο φόβος μήπως συμβεί δεν μπορεί να καθορίζει τις επιλογές σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ