Τα 10 σημάδια ότι βγαίνεις μ’ έναν ψυχοπαθή | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
23:34
14/3/2015

Τα 10 σημάδια ότι βγαίνεις μ’ έναν ψυχοπαθή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πώς να καταλάβεις εγκαίρως αν η σχέση σου δεν αξίζει τις θυσίες που κάνεις. Προσοχή: δεν χρειάζεται να ισχύουν όλα και μη λες μετά ότι δεν σε προειδοποιήσαμε.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Πάνω στην προσπάθεια σου να βρεις άντρα για σχέση μπορεί να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου και κάποιες φορές μπορεί να χρειάζεται όντως. Αν όμως, <strong>εκεί που νόμιζες ότι έχεις πετύχει κελ

Πάνω στην προσπάθεια σου να βρεις άντρα για σχέση μπορεί να βάλεις πολύ νερό στο κρασί σου και κάποιες φορές μπορεί να χρειάζεται όντως. Αν όμως, εκεί που νόμιζες ότι έχεις πετύχει κελεπούρι, έχεις φτάσει να νιώθεις πως περπατάς πάνω σε ναρκοπέδιο, έχει έρθει η ώρα να αναρωτηθείς κατά πόσο το αγόρι αυτό έχεις σώας τα φρένας, ή μήπως πρέπει να τον αφήσεις πριν σε παρασύρει μαζί του στην πορεία του για το Δρομοκαΐτειο.

Μπορεί να συμβεί σε όλες και μπορεί εκείνος να είναι τρελά γοητευτικός, γενναιόδωρος και συναισθηματικός αν όμως το ένστικτο σου σε προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά, καλύτερα το ακούσεις. Όπως θα καταλάβεις διαβάζοντας πιο κάτω, εκείνος έχει αναπτύξει μια σειρά από τεχνικές με σκοπό να σε παγιδεύσει στον δικό του παρανοϊκό κόσμο και θα πρέπει να ξέρεις πώς να τις αναγνωρίσεις για να ξεφύγεις από τα δίχτυα του. Πρόσεχε πολύ λοιπόν όταν:

1. Ψεύδεται ασυστόλως

Δεν σου δίνει ποτέ συγκεκριμένες πληροφορίες για το πρόγραμμα του κι όταν το κάνει δεν είναι ποτέ αρκετά λεπτομερής. Ή μπορεί να σου ορκίζεται ότι έμεινε όλο το βράδυ στο σπίτι βλέποντας ταινίες, ενώ στην πραγματικότητα ξεσάλωνε μεθυσμένος στα κλαμπ, ένας Θεός ξέρει με ποιους. Τα ψυχάκια είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι ψεύτες και ίσως χρειαστεί κάποιος καιρός για να τους ξεσκεπάσεις. Όμως όταν κάποιος δεν μπορεί να σου πει αβίαστα πού ήταν, τι έκανε και με ποιον, έχει πρόβλημα και δεν αξίζει ν' ασχολείσαι περισσότερο μαζί του.

2. Φάσκει και αντιφάσκει

Οι ψυχοπαθείς βρίσκονται σε σύγχυση ως προς το τι θέλουν. Τη μια μπορεί να σου λένε ότι ψάχνουν το απόλυτο ταίρι τους και την αμέσως επόμενη ότι θέλουν απλά να «περνάνε καλά». Κάτσε και κατάλαβε… Ένας τέτοιος τύπος απλά αυτοαναιρείται κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι. Όπως κι εσύ, έτσι κι εκείνος οφείλει να ξέρει τι ψάχνει στη ζωή του. Αν αμφιταλαντεύεται, σίγουρα δεν είναι αυτό που ψάχνεις εσύ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ