Σε παράτησε; Δικαιολογίες στο μικροσκόπιο (Νο2) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:46
28/1/2013

Σε παράτησε; Δικαιολογίες στο μικροσκόπιο (Νο2)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Αν στη ζωή σου δεν έχεις φάει ούτε μία χυλόπιτα, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο τούτο. Για εσένα που έχεις ακούσει ατάκες χωρισμού, τόσες που γράφεις βιβλίο, συνέχισε να διαβάζεις. Έχουμε για εσένα την ακριβή μετάφραση (ερμηνεία) των δικαιολογιών που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ανδρικά χείλη!

Aπό την Κατερίνα Πατούλια (& τις φίλες της με το πλούσιο υλικό σε χυλόπιτες!)

<b>8. Δε με καταλαβαίνεις- με καταπιέζεις</b>  Ίσως η πιο διαδεδομένη χαζή δικαιολογία που θα ακούσεις από αντρικά χείλη. Σου λέει στα μούτρα ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο τον καταπιέζεις. Φυσικά, η κατα

8. Δε με καταλαβαίνεις- με καταπιέζεις Ίσως η πιο διαδεδομένη χαζή δικαιολογία που θα ακούσεις από αντρικά χείλη. Σου λέει στα μούτρα ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο τον καταπιέζεις. Φυσικά, η καταπίεση μπορεί να έχει πολλές μορφές και επίπεδα: μήπως είναι τα πιάτα που του ζήτησες να πλύνει ή απλά το σινεμά που ήθελες να πάτε. Μήπως είναι η απαίτησή σου να τον δεις μισή ώρα μετά από 6 μέρες που περάσατε χώρια ή το άγριο αίτημά σου να προτιμήσει να έρθει στα γενέθλιά σου και να χάσει το βραδινό παιχνίδι 5επί5. Ναι, γλυκιά μου, ακόμα και για την ημέρα που έτυχε να πέσουν τα γενέθλιά σου, εσύ φταις. Τι να μην κάνεις: μην προσπαθήσεις να του δώσεις χώρο και χρόνο. Και σε μια δεκαετία, και σε 100 χρόνια, αυτός μπορεί να σε βλέπει και να συνεχίσει να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ