Σε παράτησε; Δικαιολογίες στο μικροσκόπιο (Νο2) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:46
28/1/2013

Σε παράτησε; Δικαιολογίες στο μικροσκόπιο (Νο2)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Αν στη ζωή σου δεν έχεις φάει ούτε μία χυλόπιτα, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο τούτο. Για εσένα που έχεις ακούσει ατάκες χωρισμού, τόσες που γράφεις βιβλίο, συνέχισε να διαβάζεις. Έχουμε για εσένα την ακριβή μετάφραση (ερμηνεία) των δικαιολογιών που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ανδρικά χείλη!

Aπό την Κατερίνα Πατούλια (& τις φίλες της με το πλούσιο υλικό σε χυλόπιτες!)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>7. Δε σε θέλει η μάνα μου - κάνεις σαν την μάνα μου</b>  Οι κατηγορίες είναι μεν αντίθετες ως προς το νόημα, σαφώς βέβαια το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η μάνα είναι μόνο μία και μένει, κι εσύ φεύγει

7. Δε σε θέλει η μάνα μου - κάνεις σαν την μάνα μου Οι κατηγορίες είναι μεν αντίθετες ως προς το νόημα, σαφώς βέβαια το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η μάνα είναι μόνο μία και μένει, κι εσύ φεύγεις! Προτού χύσεις ένα δάκρυ για την κακιά πεθερά, σκέψου: θα σου άρεσε να την παντρευτείς (μαζί με το γιόκα) και να τρως κάθε μέρα στην μάπα την απογοήτευσή της που έγινες νυφούλα της; Από την ανάποδη: αν του θυμίζεις τόσο πολύ τη μαμά του, δύο είναι οι θεωρίες: είτε έψαχνε τρόπο για να σε χωρίσει χωρίς μα,μου, να το παλέψουμε (από μόνη της η δικαιολογία θα σε ξενερώσει), είτε όντως του θυμίζεις τη μαμά του με την οποία δεν έχει καλή σχέση. Ειδικά στη χώρα μας, οι άντρες ψάχνουν κάποια να τους θυμίζει τη μαμά τους. Αν το γεγονός τούτο αποτελεί μειονέκτημα, σκέψου πόσο αγώνα θα έκανες για να γιατρέψεις τα σύνδρομά του! Τι να μην κάνεις: να προτιμήσεις ένα αρσενικό που στο κρεβάτι δεν σταματά να σου φωνάζει: μάνα -ρα μου!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ