Πού και πώς θα βρεις τον κ. Τέλειο μέσω ίντερνετ | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
20:55
17/2/2015

Πού και πώς θα βρεις τον κ. Τέλειο μέσω ίντερνετ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χάρη στο διαδίκτυο, τα σημερινά κορίτσια έχουμε ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα στην αναζήτηση συντρόφου σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν. Εφόσον αναζητάς ταίρι λοιπόν, μάθε να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου προσφέρει και θα πετύχεις το στόχο σου πολύ γρηγορότερα απ' όσο μπορείς να φανταστείς.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Αν χρειάζεσαι λίγη ενθάρρυνση και <strong>καθοδήγηση για να βρεις τον ιδανικό άντρα για σένα μέσω ίντερνετ</strong> είσαι στο σωστό μέρος. Πιθανόν να έχεις ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου για αποτ

Αν χρειάζεσαι λίγη ενθάρρυνση και καθοδήγηση για να βρεις τον ιδανικό άντρα για σένα μέσω ίντερνετ είσαι στο σωστό μέρος. Πιθανόν να έχεις ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου για αποτυχημένα ραντεβού και απογοητευτικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου, όμως αν ακολουθήσεις τον οδηγό μας βήμα-βήμα θα μπορέσεις να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό μπορεί να αποδειχτεί τελικά για κάθε μοναχικό κορίτσι.

Βήμα 1ο: Αποφάσισε τι θέλεις
Όπως επιτάσσει η λογική, για να βρεις κάτι πρώτα απ' όλα πρέπει να ξέρεις τι ψάχνεις. Θέλεις μια σταθερή σχέση, ή αναζητάς κάτι πιο χαλαρό; Ποιος τύπος άντρα είναι του γούστου σου; Μήπως ο γάμος και η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια σου; Οι απαντήσεις σ' αυτά και άλλα τέτοια βασικά ερωτήματα θα σε βοηθήσουν ν' αναγνωρίσεις τις περιπτώσεις εκείνες που αξίζει ν' ασχοληθείς και να αποκλείσεις όλους τους ακατάλληλους υποψήφιους.

Βήμα 2ο: Διάλεξε τα σωστά "μέρη" (βλ. σάιτ)
Τη σήμερον ημέρα υπάρχουν αμέτρητα σάιτ που υπόσχονται να σε διευκολύνουν στην αναζήτηση συντρόφου. Όμως, για να περιορίσεις την πιθανότητα απογοητεύσεων θα πρέπει να διαλέξεις προσεκτικά εκείνο ή εκείνα που ελέγχουν -διακριτικά πάντα- την εγκυρότητα των στοιχείων των μελών τους και ζητάνε μια λεπτομερή περιγραφή των ενδιαφερόντων σου ώστε να εντοπίσουν ποια από τα μέλη τους πιθανόν να σου ταιριάζουν καλύτερα από κάθε άποψη (κατοικία, ηλικία, προσωπικότητα κ.λπ.). Ανάμεσα στις πιο γνωστές ηλεκτρονικές προξενήτρες αυτού του τύπου είναι το match.com και το eligiblegreeks.com (ειδικά για Έλληνες ομογενείς και μη) τα οποία συνήθως διαθέτουν και εφαρμογή για κινητά, ενώ εκτός των άλλων σου δίνουν τη δυνατότητα να ψάξεις για τον πρίγκιπα των ονείρων σου και εκτός συνόρων.
Εξίσου γνωστή εφαρμογή μέσω κινητού για τον εντοπισμό υποψήφιων γνωριμιών στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεσαι κάθε φορά είναι και το Tinder, το οποίο όμως τείνει να επικρατήσει περισσότερο για την αναζήτηση ευκαιριακών γνωριμιών με σκοπό το σεξ και όχι τόσο για σοβαρή δέσμευση.
Επίσης, μια άλλη επιλογή είναι τα κοινωνικά δίκτυα που οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις με σκοπό να φέρουν κοντά εργένηδες και εργένισσες με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα τους, όπως το funkydates.gr (ελληνικό σάιτ ειδικά για εκδηλώσεις στην Ελλάδα) και το meetup.com (διεθνές σάιτ με εκδηλώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο).
Φυσικά, πάντα υπάρχουν και οι διάφορες εφαρμογές στο Facebook, όπως το Match Machine ή το Truth Booth, οι οποίες όμως λειτουργούν περισσότερο σαν παιχνίδι και θα πρέπει να τις χειριστείς με κάποια επιφύλαξη, όπως και το ίδιο το Facebook εξάλλου.

Στη συνέχεια: πότε να πεις όχι, πότε ναι και πότε να δώσεις 2η ευκαιρία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ