Πώς θα φλερτάρεις (επιστημονικά) για να τον ρίξεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:38
6/5/2014

Πώς θα φλερτάρεις (επιστημονικά) για να τον ρίξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν θέλεις να σε βρει άλλο ένα καλοκαίρι μόνη σαν λεμόνι. Δεν θέλεις να κάνεις διακοπές στη Μύκονο αλλά σε ερημονήσι μαζί με τον έρωτα. Πώς θα τα καταφέρεις; Ξέρεις; Από φλερτ πώς τα πας; Το περιοδικό ΤΙΜΕ συγκέντρωσε τις πιο σίγουρε τεχνικές φλερτ από τα πιο σπουδαία βιβλία σχέσεων και σε βοηθά να βρεις ταίρι πριν το καλοκαίρι.


Kατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	<b>Τελικά το φλερτ έχει αποτέλεσμα;</b></p> <p style= margin-bottom: 0cm > 	Οι έρευνες πιστοποιούν πως το να ξέρεις να φλερτάρεις είναι πιο δραστικό από το να δείχνεις απλά ωραία.</p> <p style= m

Τελικά το φλερτ έχει αποτέλεσμα;

Οι έρευνες πιστοποιούν πως το να ξέρεις να φλερτάρεις είναι πιο δραστικό από το να δείχνεις απλά ωραία.

Σύμφωνα με το βιβλίο “Πώς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί σε 90 λεπτά ή λιγότερο ( How to Make Someone Fall in Love With You in 90 Minutes or Less) εξηγεί το γιατί:

Η δρ Μόνικα Μουρ (Monica Moore), ψυχολόγος του πανεπιστημίου Webster στο St. Louis διενήργησε έρευνα στις τεχνικές φλερτ που λαμβάνουν χώρα σε μπαρ, εμπορικά κέντρα και μέρη που η νεολαία κάνει γνωριμίες. Το αποτέλεσμα της έρευνας επαληθεύει την υπόθεση: οι άνθρωποι με όμορφα εξωτερικά χαρακτηριστικά ναι μεν τυγχάνουν μεγαλύτερης προσέγγισης αλλά εκείνοι που επικοινωνούν την αυτοπεποίθησή τους και διαθεσιμότητά τους με βασικές τεχνικές φλερτ όπως η οπτική επαφή και το χαμόγελο, είναι οι πιο κερδισμένοι στο τέλος.

Ποιο είδος φλερτ πετυχαίνει;

Δύο είδη φλερτ είναι παγκόσμια: η οπτική επαφή και το χαμόγελο και λειτουργούν εξίσου και στα δύο φύλα.


Σύμφωνα μάλιστα με το βιβλίο '' The Mating Game: A Primer on Love, Sex, and Marriage'' οι άντρες και οι γυναίκες σε όλο τον πλανήτη, χρησιμοποιούν και τα ίδια μη λεκτικά σημεία για να επικοινωνήσουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μάλιστα, η οπτική επαφή, τα ''ματάκια'', αποτελούν τον πλέον σίγουρο τρόπο για να τον κάνεις να σε ποθήσει.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ