Πώς να τον απορρίψεις χωρίς παρατράγουδα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:36
27/12/2014

Πώς να τον απορρίψεις χωρίς παρατράγουδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμη κι αν δεν σε έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής, κάποια στιγμή θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να θέλεις να πεις όχι ή τέρμα σε κάποιον τύπο που σου γίνεται στενός κορσές, είτε τον γνώρισες μόλις είτε είχατε ένα κάποιο φλερτ για ένα διάστημα. Καλό λοιπόν είναι να ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση με χάρη και τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
	<span style= color:#800080; ><span style= font-size:14px; ><strong>6. Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα θυμώσει</strong></span></span>. Ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζεστε καλά και δεν έχει αναπτύξει πραγματικά

6. Να είσαι προετοιμασμένη ότι θα θυμώσει. Ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζεστε καλά και δεν έχει αναπτύξει πραγματικά συναισθήματα για σένα, η απόρριψη θα πληγώσει τον ανδρικό εγωισμό του. Όσο καλά κι αν ξέρει να το κρύβει, όσο καλούς τρόπους κι αν έχει, είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον θα εκνευριστεί, γι' αυτό πες του ό,τι έχεις να του πεις κι αποχώρησε το ταχύτερο.
7. Μην λυγίζεις από την επιμονή του: όπως οι περισσότεροι άντρες όταν εισπράττουν την απόρριψη, εκείνος μπορεί να προσπαθήσει να σε μεταπείσει με επιχειρήματα για λίγο ή για πολύ, έστω και για την τιμή των όπλων. Μην εντυπωσιάζεσαι και μην τον πάρεις στα σοβαρά. Απλά επανάλαβε με ηρεμία και σταθερότητα τους λόγους της απόρριψης σου (αν έχετε βγει ήδη κάποιες φορές) ή σκέτη την άρνηση σου (αν σου ζητάει το τηλέφωνο σου για να βγείτε για πρώτη φορά).
8. Μην δεχτείς να τον ξαναδείς. Το να απαντάς στα μηνύματα του ή στις κλήσεις του είναι θέμα καλής ανατροφής -τουλάχιστον για 2-3 φορές μετά το συμβάν. Όμως η στάση σου πρέπει να μείνει σταθερή ως προς την άρνηση σου. Επανάλαβε του τα ίδια λόγια και μετά άσε τον να τα χωνέψει για όσο καιρό χρειαστεί.
Έξτρα μυστικά: *Φρόντισε να είσαι πιο όσο πιο ευγενική γίνεται, ιδιαίτερα αν ήσασταν και θέλεις να παραμείνετε φίλοι ή μέλη της ίδιας παρέας. *Αν δεν λέει να χωνέψει την απόρριψη και συνεχίζει να σε ενοχλεί με τηλεφωνήματα και μηνύματα, πες του ανοιχτά ότι γίνεται φορτικός και ότι έχεις αρχίσει να τον αντιπαθείς. Βέβαια, αν ακολουθείς τις συμβουλές μας, θα αποφύγεις εξαρχής κάτι τέτοιο. *Αν και πάλι επιμένει, δείξε του ξεκάθαρα ότι τον αποφεύγεις, ακόμη και μπροστά σε άλλους: μην του απαντάς, αγνόησε τον όταν σου μιλάει και φρόντισε να του γυρνάς την πλάτη όταν εμφανίζεται στο οπτικό σου πεδίο, έστω κι από μακριά. Πού θα πάει; Μετά απ' όλα αυτά τουλάχιστον θα ντραπεί να συνεχίσει να σε γυροφέρνει. Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός ο αντρικός εγωισμός που λέγαμε...

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ