Πώς να τον απορρίψεις χωρίς παρατράγουδα | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:36
27/12/2014

Πώς να τον απορρίψεις χωρίς παρατράγουδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμη κι αν δεν σε έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής, κάποια στιγμή θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να θέλεις να πεις όχι ή τέρμα σε κάποιον τύπο που σου γίνεται στενός κορσές, είτε τον γνώρισες μόλις είτε είχατε ένα κάποιο φλερτ για ένα διάστημα. Καλό λοιπόν είναι να ξέρεις πώς να χειριστείς την κατάσταση με χάρη και τις λιγότερες δυνατές παρενέργειες.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αν απλά να σου ζητάει να βγείτε ή ακόμη και να κάνετε σεξ αλλά εσύ δεν έχεις την όρεξη του, υπάρχουν 8 πρακτικά βήματα για ν' ακολουθήσεις που θα σε βοηθήσουν να τον ξεφορτωθείς αποτελεσματικά και με

Αν απλά να σου ζητάει να βγείτε ή ακόμη και να κάνετε σεξ αλλά εσύ δεν έχεις την όρεξη του, υπάρχουν 8 πρακτικά βήματα για ν' ακολουθήσεις που θα σε βοηθήσουν να τον ξεφορτωθείς αποτελεσματικά και με άνεση...
1. Θυμήσου: τα δικά σου συναισθήματα είναι πιο σημαντικά από τα δικά του για σένα την ίδια. Μπορεί να είσαι κορίτσι-μάλαμα που δυσκολεύεται τρελά να πει όχι ή και να κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον του αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να καταπιέζεσαι από την παρουσία κάποιου τον οποίο δεν ονειρεύεσαι ως ερωτικό σύντροφο σε οποιαδήποτε μορφή.
2. Μην φοβάσαι, δεν θα πέσει στα ναρκωτικά: κάθε άντρας που ψάχνεται να γνωρίσει γυναίκες οφείλει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και να χειριστεί την απόρριψη. Τα συναισθήματα του είναι δική του δουλειά και δεν πρέπει να τον λυπάσαι. Άλλωστε, η λύπηση είναι ακόμα χειρότερη από την απόρριψη κι αν εκείνος πάρει τον κακό τον δρόμο, θα το έκανε ούτως ή άλλως με κάποια άλλη αφορμή.
3. Φρόντισε να είσαστε μόνοι σας, ή τουλάχιστον μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αυτιά. Η ειλικρίνεια δεν έχει σχέση με τη γαϊδουριά. Η ερωτική απόρριψη είναι ιδιωτική υπόθεση και καλό είναι να εκδηλώνεται χωρίς ακροατήριο - όπως άλλωστε και η ερωτική επιβεβαίωση. Όμως, η απόρριψη πονάει διπλά όταν γίνεται μπροστά σε κοινό.
4. Πες του όλη την αλήθεια: εκείνος δεν θέλει να είναι απλά μαζί σου. Θέλει να τον θέλεις όπως ακριβώς κι εσύ όταν ποθείς κάποιον. Μ' αυτό το σκεπτικό μίλησε του, όπως θα ήθελες να σου μιλήσει κάποιος όταν σε απορρίπτει, χωρίς να προσπαθείς να του χρυσώσεις το χάπι με λόγια όπως "θέλω να μείνουμε φίλοι", ή "ίσως στο μέλλον να...". Έτσι απλά του δίνεις ψεύτικες ελπίδες και είναι σαν να τον κοροϊδεύεις.
5. Να είσαι άμεση και σύντομη: είναι περιττό να γυροφέρνεις το θέμα, όταν έχεις πάρει την απόφαση σου. Όσο πιο γρήγορα κι όσο πιο ξεκάθαρα το θέσεις, τόσο το γρηγορότερο θα τελειώνεις μ' αυτό το δυσάρεστο καθήκον και θα του δώσεις την ευκαιρία να ψάξει για άλλη περίπτωση -όπως θα έπρεπε να κάνεις κι εσύ άλλωστε.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ