Πώς καταλαβαίνεις ότι σε βλέπει σοβαρά | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
6:50
26/3/2015

Πώς καταλαβαίνεις ότι σε βλέπει σοβαρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτά είναι τα 6 απλά όσο κι αλάθητα σημάδια που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν ήδη από τα πρώτα ραντεβού ότι η νέα σου κατάκτηση ήρθε για να μείνει.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>1. Σου αφήνει μηνύματα</h4>  <p>Όχι μόνο στο κινητό και στο προφίλ σου αλλά και με κάθε άλλο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Σου στέλνει email, σου αφήνει σύντομα σημειώματα όπου βρει στυλό και χαρτί

1. Σου αφήνει μηνύματα

Όχι μόνο στο κινητό και στο προφίλ σου αλλά και με κάθε άλλο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Σου στέλνει email, σου αφήνει σύντομα σημειώματα όπου βρει στυλό και χαρτί, σε πόστιτ, χαρτοπετσέτες, ακόμη και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου. Το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να σου εκφράσει γραπτώς τα συναισθήματα του δείχνει ότι είσαι πολύ σημαντική γι' αυτόν.

2. Σου κρατάει την πόρτα να περάσεις

Ένα αρσενικό που δεν σ' αφήνει να αγγίξεις ούτε πόμολο δείχνει μια πολύ καλή αγωγή η οποία μπορείς να ελπίζεις ότι δεν περιορίζεται στα θέματα πρωτοκόλλου. Αρκεί βέβαια, να σου ανοίγει την πόρτα κάθε φορά κι όχι μόνο για να σε εντυπωσιάσει την πρώτη φορά που βγήκατε.

3. Σου λέει ευχαριστώ

Αντίθετα με πολλούς εκπροσώπους του είδους του, ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα νιώθει ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που του αφιερώνεις και δεν διστάζει να σου την εκφράσει ανοιχτά. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν δεδομένο ότι θα έχουν την προσοχή σου όταν παραπονιούνται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν π.χ. με το αφεντικό τους, ο συγκεκριμένος όμως δεν ξεχνά να σ' ευχαριστήσει που τον άκουσες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ