Ποιά στιγμή μέσα στο χρόνο χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
12:32
13/9/2016

Ποιά στιγμή μέσα στο χρόνο χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μόλις φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της γαμήλιας σεζόν, της εποχής δηλαδή που έχεις μέσα στο Σαββατοκύριακο προσκλητήριο για να παραστείς σε 2-3 και 4 γαμήλιες τελετές. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Και επειδή η γαμήλια σεζόν κλείνει σιγά σιγά, οι ειδικοί τονίζουν πως ξεκινά μια άλλη σεζόν, αυτή του χωρισμού και του διαζυγίου. 

 

 

Κοινωνιολόγοι του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον ανάλυσαν τα αιτήματα διαζυγίου στην πολιτεία της Ουάσιγκτον για την περίοδο 2001- 2015 και αποκάλυψαν πως δύο είναι οι εποχές που φέρνουν χωρισμό: Οι αρχές Σεπτεμβρίου και τα τέλη Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς της έρευνας, τα τέλη Μαρτίου, σηματοδοτούν το ξεκίνημα της άνοιξης που οι περισσότεροι βγαίνουν από το σπίτι και θέλουν να ζουζουνίσουν, συχνά σε νέες αγκαλιές, ενώ τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου είναι το τελειώμα του καλοκαιριού αλλά και η εποχή λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία. 

Άσε που το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη σηματοδοτεί και αλλαγές γενικά, στα μαλλιά ή και στη ζωή μας και την ελπίδα πως μέχρι τις διακοπές Χριστουγέννων ή μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού (για όσους χωρίζοτυν τέλη Μαρτίου) θα έχει έρθει νέο ταίρι ή θα έχει φτιάξει η προσωπική και ερωτική μας ζωή και πάλι. 
Εν το μεταξύ, οι επιστήμονες τονίζουν πως μέσα στο καλοκαίρι ή μέσα στα Χριστούγεννα ή του Αγίου Βαλεντίνου, λίγα ζευγάρια αποφασίζουν να βρουν δικηγόρο, να σκεφτούν υποχρεώσεις ή να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. 

Σίγουρα, τα στοιχεία αφορούν κυρίως τα ζευγάρια στηνΟυάσιγκτον αλλά οι ερευνητές πήραν δεδομένα και από άλλες πολιτείες, όπως το Οχάιο, η Μινεζότα, η Φλόριδα και η Αριζόνα και το μοτίβο ήταν το ίδιο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ