Ούτε έρωτας, ούτε σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει το σημαντικότερο πράγμα σε μία σχέση | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:30
3/8/2018

Ούτε έρωτας, ούτε σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει το σημαντικότερο πράγμα σε μία σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί ποιο είναι το στοιχείο εκείνο που είναι σε θέση να κάνει μια σχέση να κρατήσει; Ο παράγοντας αυτός που ενώνει δύο συντρόφους περισσότερο από κάθε άλλο;

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που ποντάρουν στο πολύ καλό σεξ, την ώρα που άλλα θεωρούν πως το σημαντικότερο στοιχείο για να κρατήσει η σχέση τους είναι τα κοινά ενδιαφέροντα. Μάντεψε όμως. Νέα έρευνα σχέσεων δεν συμφωνεί με τίποτα από τα δύο.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εφαρμογή γνωριμιών «Plenty of Fish», ο παράγοντας που επηρεάζει θετικότερα τη σχέση μεταξύ δύο συντρόφων είναι πολύ πιο ουσιαστικός και έχει να κάνει με τη μεταξύ τους επικοινωνία.

Διάβασε επίσης: "Σ' αγαπώ" - 5 σημάδια ότι δεν πρέπει να το πεις ακόμη

Ποιος είναι αυτός; Οι βαθύτερες συζητήσεις.

Όπως αποδείχτηκε, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αποζητούν την επικοινωνία περισσότερο από το «ιδανικό» σεξ και τις δυνατές συγκινήσεις.

Το 60% των ερωτηθέντων, μάλιστα, υποστήριξε πως μια εκ βαθέων συζήτηση μπορεί να αποτελέσει αιτία να ερωτευτούν έναν άνθρωπο, ενώ το 87% παραδέχτηκε πως είναι δυνατό να ερωτευτεί κάποιον μετά από μια όμορφη συζήτηση ακόμα κι αν αρχικά δεν τον είχε προσέξει ή δεν τον γοήτευσε εμφανισιακά εξ αρχής.

Διαβάστε ακόμη: Ιδού η πραγματική αιτία που τα ζευγάρια σταματούν να κάνουν σεξ

Ακόμα μία απόδειξη, λοιπόν, ότι στον έρωτα πρώτα ακούς και μετά βλέπεις…

Εμάς, πάντως, τα αποτελέσματα αυτά πολύ μας ικανοποίησαν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ