Οι στάσεις στον ύπνο δείχνουν τι ζευγάρι είστε! | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
15:58
22/10/2012

Οι στάσεις στον ύπνο δείχνουν τι ζευγάρι είστε!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Πες μου πως κοιμάστε, να σου πως πόσο αγαπημένοι είστε. Η έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία και καταγράφει τις συνήθειες των ζευγαριών στον ύπνο, μπορεί να φανερώσει πολλά για την ποιότητα της σχέσης τους. Για να δεις τα ενδιαφέρονται συμπεράσματα της έρευνας, κάνε κλικ εδώ. Για να μάθεις τι σημαίνει ο τρόπος που σας παίρνει ο ύπνος ή που σας βρίσκει το ξημέρωμα, δες τις ανάλογες στάσεις στις σελίδες που ακολουθούν.  

Κ.Π

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Τα κουταλάκια: εσύ κουρνιάζεις κι εκείνος έρχεται από πίσω και σε βάζει στην αγκαλιά του </b>  Την προτιμούν τα ζευγάρια σε ποσοστό 13% Είναι μια παραδοσιακή στάση για το αρσενικό που παίρνει τον έ

Τα κουταλάκια: εσύ κουρνιάζεις κι εκείνος έρχεται από πίσω και σε βάζει στην αγκαλιά του Την προτιμούν τα ζευγάρια σε ποσοστό 13% Είναι μια παραδοσιακή στάση για το αρσενικό που παίρνει τον έλεγχο στο δεσμό και αναλαμβάνει να προστατεύσει την αγαπημένη του στον ύπνο και στον ξύπνιο. Η στάση αυτή φανερώνει έντονη σεξουαλικότητα και είναι ένδειξη ασφάλειας στη σχέση. Το θετικό: έχεις κάποιον να σε προσέχει Το αρνητικό: αν είσαι πνεύμα ανεξάρτητο, θα νιώσεις καταπίεση Τα κουταλάκια στα οποία το θηλυκό προσπαθεί να αγκαλιάσει το αρσενικό, υφίσταται μεν ως στάση αλλά την προτιμά μόνο τα 5% των ζευγαριών. Στην στάση και τη σχέση τούτη, το θηλυκό φέρεται περισσότερο ως μητρική φιγούρα που στόχο έχει να προστατεύσει το αρσενικό.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ