Οι δικαιολογίες που θα βρει για να χωρίσετε [& η αλήθεια που κρύβουν] | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
14:36
18/10/2016

Οι δικαιολογίες που θα βρει για να χωρίσετε [& η αλήθεια που κρύβουν]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν στη ζωή σου δεν έχεις φάει ούτε μία χυλόπιτα, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο τούτο. Για εσένα που έχεις ακούσει ατάκες χωρισμού, τόσες που γράφεις βιβλίο, συνέχισε να διαβάζεις. Έχουμε για εσένα την ακριβή μετάφραση (ερμηνεία) των δικαιολογιών που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ανδρικά χείλη!

Aπό την Κατερίνα Πατούλια

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p><strong>1. Θέλω χρόνο: </strong>η ατάκα αυτή πάει ασορτί με βουρκωμένο βλέμμα, χείλια ζαρωμένα και χέρια που ακουμπούν τα δικά σου. Ο χρόνος που χρειάζεται πηγαίνει παρέα με τα κοσμητικά επίθε

1. Θέλω χρόνο: η ατάκα αυτή πάει ασορτί με βουρκωμένο βλέμμα, χείλια ζαρωμένα και χέρια που ακουμπούν τα δικά σου. Ο χρόνος που χρειάζεται πηγαίνει παρέα με τα κοσμητικά επίθετα "λίγο ή πολύ" που σημαίνουν ακριβώς το ίδιο: Έχω βρει άλλη και δεν θέλω να στο πω κατάμουτρα, να την δοκιμάσω λίγο χωρίς τύψεις, κι αν δεν μου κάνει θα επιστρέψω σε λίγο ή περισσότερο καιρό.

Τι να μην κάνεις; Αν δεν σε λένε Πηνελόπη, μην τολμήσεις να πεις το μεγαλόψυχο "πάρε το χρόνο σου αλλά μην είσαι σίγουρος πως θα είμαι εδώ όταν επιστρέψεις". Αν πάλι ακούς και στο όνομα Πηνελόπη, εκμεταλλεύσου τους μνηστήρες!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ