Οι 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
9:07
18/1/2020

Οι 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ο Γιάννης Κούστας είναι 63 ετών και Δήμητρα Μέρμηγκα 27, όμως τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν φαίνεται να προκαλούν "πρόβλημα" σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους ίδιους.
<p>Ο Γιάννης Κούστας είναι 63 ετών και Δήμητρα Μέρμηγκα 27, όμως τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν φαίνεται να προκαλούν "πρόβλημα" σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους ίδιους.</p>

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Και ιδού το γιατί...

Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που επιλέγουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους με πολύ μεγαλύτερους άνδρες. Υπάρχει μάλιστα και ένας ειδικός όρος που δημιουργήθηκε για αυτόν τον τύπο σχέσης: «Τhe May - December romance». Ακούγεται αρκετά ρομαντικό, αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να μη βλέπουν με καλό μάτι τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν κάποιοι πολύ καλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έλκονται από τους μεγαλύτερους.

Διάβασε τουλάχιστον 5 σημαντικούς λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό, σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο reddit, για να είσαι ενημερωμένη την επόμενη φορά που η κολλητή σου θα σου πει ότι την πάτησε με έναν 50χρονο.

1. Είναι πιο ώριμοι

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες τείνουν να ωριμάζουν νωρίτερα από τους άνδρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νεότεροι άνδρες που συνήθως βρίσκονται σε ηλικία που θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα και να εξερευνήσουν τον κόσμο, προτού μπουν σε μια σοβαρή σχέση, δεν είναι οι κατάλληλοι σύντροφοι γι 'αυτές.

Οι μεγαλύτεροι άνδρες μπορεί να φαίνονται πιο αξιόπιστοι και ελκυστικοί για τις γυναίκες που είναι έτοιμες για δεσμεύσεις και οικογένεια. Αυτοί οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν περάσει την άγρια φάση τους και να θέλουν να κατασταλλάξουν σε μια σχέση.

Διάβασε επίσης: Το ήξερες; Ο γάμος ωφελεί περισσότερο τους άντρες και όχι τις γυναίκες

2. Ξέρουν τι θέλουν

Ένα άλλο πολύτιμο χαρακτηριστικό που επισημαίνουν ορισμένες γυναίκες είναι ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν ρυθμίσει τη ζωή τους - και αυτό σημαίνει σταθερότητα. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πώς να το αποκτήσουν και πόσο σημαντικό είναι κάτι για αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως δεν θέλουν να χάνουν χρόνο παίζοντας παιχνίδια.

3. Ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες

Φαίνεται ότι οι γυναίκες εκτιμούν την εμπειρία των μεγάλων ανδρών. Και δεν είναι περίεργο, αφού πραγματικά είχαν αρκετό χρόνο στο παρελθόν να αναπτύξουν και να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους μέσα στις σχέσεις τους με τις γυναίκες.

Πλέον είναι σε θέση να γνωρίζουν τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει την αγάπη να αποτύχει ή να πετύχει και αυτό τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα. Κατανοούν τι χρειάζονται συνήθως οι γυναίκες και τι θα τις κάνει ευτυχισμένες. Ξέρουν πώς να αποφεύγουν (ή τουλάχιστον προσπαθούν να αποφύγουν) τα ίδια προβλήματα που έχουν ήδη βιώσει στο παρελθόν. Και αυτό κάνει τη σχέση πολύ ευκολότερη.

Vincent Cassel Tina Kunakey. 30 χρόνια η διαφορά μεταξύ τους. Ε και; φαίνεταινα βροντοφωνάζουν καθώς χαίρονται τον έρωτά τους και την κορούλα τους πια..

4. Παρέχουν ένα αίσθημα ασφάλειας

Ορισμένες γυναίκες ανέφεραν στο reddit ότι ένιωθαν ασφάλεια και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το σημείο. Στην πραγματικότητα, η ασφάλεια είναι μια από τις βασικές μας ανάγκες, ακολουθώντας την ιεράρχηση των ανθρώπινων αναγκών σύμφωνα με τον ψυχολόγο Abraham Maslow. Και τι μπορεί να κάνει τις γυναίκες ασφαλείς και άνετες στην καθημερινή τους ζωή; Πιστεύουμε ότι όλα τα παραπάνω μπορούν να το κάνουν αυτό.

Οι γυναίκες χρειάζονται χρήματα για να νιώθουν οικονομικά ασφαλείς. Χρειάζονται έναν αξιόπιστο σύντροφο για να περάσουν τη ζωή τους. Και πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνει η ζωή τους. Για αυτό φαίνεται ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι σε καλύτερη θέση να παρέχουν όλα αυτά τα πράγματα και να μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς.

Αυτό το διάβασες; Καταδικασμένος γάμος: 6 σημάδια που το μαρτυρούν από την πρώτη μέρα

5. Είναι χαρισματικοί

Οι μεγάλοι άνδρες έχουν μια μοναδική ελκυστικότητα που προκαλεί κάτι στις γυναίκες. Πρώτα απ 'όλα, είναι η εμφάνισή τους – οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια τους, οι γκρίζοι κρόταφοι, τα γένια τους είναι μερικά από αυτά. Έχουν επίσης τον δικό τους τρόπο να παρουσιάζουν τον εαυτό τους και στις γυναίκες αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κινούνται, γελούν και συμπεριφέρονται. Ξεχωρίζουν χάρη στη μοναδική αίσθηση του στιλ, επειδή συνήθως δεν ακολουθούν τόσο πολύ τις τάσεις της μόδας όσο τα νεότερα αγόρια.

Νικολέτα Μακρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ