Οι 10 νέοι χρυσοί κανόνες στο φλερτ | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
18:09
24/1/2015

Οι 10 νέοι χρυσοί κανόνες στο φλερτ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις μπερδευτεί σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις όταν σ' αρέσει ένας άντρας και θέλεις να τον γοητεύσεις, ξέχνα όσα έχεις ακούσει μέχρι σήμερα και υιοθέτησε αυτή την απλή όσο και αποτελεσματική τακτική.

Από τη θεία Λουκία

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	Αν είσαι μια από τις πολλές αναγνώστριες που με ρωτάνε συχνά <strong>πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε έναν άντρα που σου έχει τραβήξει την προσοχή</strong>, θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα και να

Αν είσαι μια από τις πολλές αναγνώστριες που με ρωτάνε συχνά πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε έναν άντρα που σου έχει τραβήξει την προσοχή, θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα και να δώσεις συνέχεια στη γνωριμία σας, ήρθε η ώρα να ξεσκαρτάρεις τις αντιφατικές συμβουλές για τις σχέσεις οι οποίες μοιάζουν να απευθύνονται σε γυναίκες-ρομπότ.
Κάποιοι θα σου πουν ότι αν έχεις σκοπό τη δέσμευση που καταλήγει σε γάμο δεν πρέπει ποτέ να τον πλησιάσεις πρώτη, ότι δεν πρέπει να τον φλερτάρεις, να μην είσαι καν φιλική μαζί του, να μην απαντάς αμέσως στα τηλεφωνήματα του, να μην δέχεσαι προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής, να μην του επιτρέπεις να σε αγγίξει ούτε καν στο χέρι μέχρι το τρίτο ραντεβού, να μην τον γνωρίζεις πρώτη στους φίλους σου πριν σε γνωρίσει εκείνος στους δικούς του κ.λπ. κ.λπ.
Πρόκειται για μια μακριά λίστα από άκαμπτους και αυστηρούς κανόνες που σκοπό έχουν να σε κάνουν να φαίνεσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά και στην ουσία σε απομακρύνουν συναισθηματικά από το αντικείμενο του πόθου σου, αφού δεν λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητας σου και τις προσωπικότητας του.
Με άλλα λόγια αυτοί οι μονολιθικοί κανόνες δημιουργούν λανθασμένες προσδοκίες και ψευδαισθήσεις και στις δύο πλευρές ενός ζευγαριού με αποτέλεσμα να θέτουν τις βάσεις για πολλές απογοητεύσεις, πίκρα και θυμό αν όντως η σχέση εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό.
Βέβαια, υπάρχουν άντρες που τσιμπάνε με όλα αυτά τα κολπάκια. Όμως τι είδους άντρας είναι αυτός που δέχεται να παρασυρθεί σε μια περιπέτεια που βασίζεται στην εξαπάτηση και για ποιο λόγο να τον θέλεις κοντά σου;
Αν υπάρχει ένα νόημα στις ερωτικές σχέσεις αυτό δεν είναι η δέσμευση ως αυτοσκοπός, αλλά η αμοιβαία ικανοποίηση που παίρνουμε από συναισθηματική σύνδεση που δημιουργούμε με το ταίρι μας και που με λίγη τύχη μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη μακροχρόνια συμβίωση.
Εφόσον αναζητάς λοιπόν την ερωτική ευτυχία αλλά έχεις κουραστεί να δοκιμάζεις διάφορα συναισθηματικά παιχνιδάκια που τελικά αποδεικνύονται αναποτελεσματικά, ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις, να αγνοήσεις τις φοβίες σου και να δοκιμάσεις αυτούς τους δέκα απλούς κανόνες του φλερτ:

Διάβασε στη συνέχεια τους 10 κανόνες για ένα επιτυχημένο φλερτ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ