Ο άντρας που αξίζει να κρατήσεις τη νέα χρονιά | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:23
1/1/2015

Ο άντρας που αξίζει να κρατήσεις τη νέα χρονιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα χαμόγελο της τύχης μπορεί να σε φέρει κοντά σε έναν τύπο που διαφέρει από όλους τους άλλους και που αν διαθέτεις έστω κάποια ψήγματα αυτοσεβασμού κι αυτοεκτίμησης, οφείλεις ξεχωρίσεις από το σωρό πριν στον αρπάξει κάποια άλλη.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<span style= font-size:14px; ><span style= color:#800080; ><strong>5. Σου προσφέρει λουλούδια</strong></span></span> 	...και όχι μόνο στην επέτειο σας. Συχνά-πυκνά σε ξαφνιάζει ευχάριστα χαρίζοντας σο

5. Σου προσφέρει λουλούδια ...και όχι μόνο στην επέτειο σας. Συχνά-πυκνά σε ξαφνιάζει ευχάριστα χαρίζοντας σου ένα τριαντάφυλλο ή μια απλή ανθοδέσμη με μαργαρίτες, απλά και μόνο γιατί σε σκέφτηκε και ξέρει πόσο σου αρέσουν τα λουλούδια.
6. Περπατάει από την έξω πλευρά του πεζοδρομίου ...Συστηματικά φροντίζει να σε προστατεύει από ενδεχόμενο ατύχημα περπατώντας από την πλευρά του δρόμου όταν είναι μαζί σου. Πώς γίνεται να μην το είχε σκεφτεί κανένας από τους πρώην σου;
7. Σε φιλάει στο μέτωπο ...Είναι ένδειξη απεριόριστης αφοσίωσης και λατρείας αν και ισχύει μόνο για μακροχρόνιες σχέσεις (διαφορετικά είναι απλώς δείγμα αδελφικής τρυφερότητας).
8. Παρακολουθεί τις αγαπημένες σου σαπουνόπερες ...Είναι διατεθειμένος να θυσιάσει προσωπικό χρόνο προκειμένου να είναι μαζί σου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βλέπει "Κλεμμένα Όνειρα" αμίλητος κάθε απόγευμα -αν μάλιστα το κάνει χωρίς ειρωνικά σχόλια πριν ή μετά, κερδίζει έξτρα πόντους.
9. Περιμένει να κλείσεις πίσω σου την πόρτα ...πριν εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του, αφού σε έχει αφήσει σε κάποια επίσκεψη ή στο σπίτι σου: θέλει να είναι σίγουρος ότι θα είσαι ασφαλής σε κάθε περίπτωση -πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στους περίεργους καιρούς που ζούμε. Ταυτόχρονα όμως μαρτυράει μια εξαιρετική αγωγή.
10. Σε βοηθάει να φορέσεις το παλτό σου ...ή σου προσφέρει το δικό του όταν κρυώνεις. Δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι μπορείς να ντυθείς και μόνη σου, αλλά για εκείνον είναι αδιαπραγμάτευτο θέμα ιπποτισμού και καλών τρόπων.

Το δικό σου θέμα τώρα είναι να μάθεις να διακρίνεις τον αληθινό ιππότη από τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν και κάτι τέτοιες ανιδιοτελείς καθημερινές κινήσεις είναι ο καλύτερος τρόπος.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
2 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ