Ο άντρας που αξίζει να κρατήσεις τη νέα χρονιά | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:23
1/1/2015

Ο άντρας που αξίζει να κρατήσεις τη νέα χρονιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα χαμόγελο της τύχης μπορεί να σε φέρει κοντά σε έναν τύπο που διαφέρει από όλους τους άλλους και που αν διαθέτεις έστω κάποια ψήγματα αυτοσεβασμού κι αυτοεκτίμησης, οφείλεις ξεχωρίσεις από το σωρό πριν στον αρπάξει κάποια άλλη.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Σε ένα σκηνικό γεμάτο φοβισμένα αρσενικά που τρέμουν τη δέσμευση, αλλά θα σου έταζαν τα πάντα ανερυθρίαστα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι <strong>αυτό το είδος άντρα λάμπει σαν διαμάντι</strong>. Όχι με

Σε ένα σκηνικό γεμάτο φοβισμένα αρσενικά που τρέμουν τη δέσμευση, αλλά θα σου έταζαν τα πάντα ανερυθρίαστα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι αυτό το είδος άντρα λάμπει σαν διαμάντι. Όχι με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ή με κούφιες ενέργειες εντυπωσιασμού αλλά με κάποιες καθημερινές κινήσεις που φανερώνουν ειλικρίνεια και μια βαθύτερη ευγένεια ψυχής, οι οποίες μπορεί να μην κοστίζουν πολύ αλλά αποτιμώνται πανάκριβα στο χρηματιστήριο των σύγχρονων σχέσεων.
Ορίστε λοιπόν τα 10 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να τον ξεχωρίσεις:

1. Σου ανοίγει τις πόρτες ...Και όχι μόνο στα μέρη με κόσμο όπου φοβάται τον ανταγωνισμό, αλλά και όταν είσαστε μόνοι οι δυο σας. Όταν για παράδειγμα παρά το τσουχτερό κρύο, περιμένει να βολευτείς στη θέση του συνοδηγού πριν κλείσει την πόρτα και κάνει τον γύρο του αυτοκινήτου για να κάτσει πίσω από το τιμόνι. Είναι σαφές ότι πρόκειται για κάποιον που ενδιαφέρει για την άνεση σου περισσότερο απ' ότι για τη δική του και που οπωσδήποτε αξίζει να κρατήσεις.
2. Σου προσφέρει την τελευταία του μπουκιά ...Ακόμη κι αν πρόκειται για το αγαπημένο του πιάτο, είναι έτοιμος να θυσιάσει μέχρι και την τελευταία του πιρουνιά για να σε δει να χαμογελάς. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το καλό φαγητό για τους άντρες, οπότε μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι εσύ είσαι ακόμη σημαντικότερη για εκείνον.
3. Σου ετοιμάζει κάθε πρωί τον καφέ σου ...όπως τον ακριβώς τον πίνεις, ακόμη κι αν βιάζεται να φύγει εκείνος πρώτος. Θέλει να νιώθεις πριγκίπισσα, ακόμη κι αν είχατε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ.
4. Συναναστρέφεται την οικογένεια σου ...με χαρά: παρακολουθεί μ' ενδιαφέρον το βίντεο με τα πρώτα σου μωρουδιακά βήματα, μαθαίνει τον μικρό σου αδελφό να βάζει με άνεση τρίποντα και δεν τσιγκουνεύεται τα κομπλιμέντα για τη μαγειρική τη μαμάς σου τόσο μπροστά της, όσο και προς τρίτους -ακόμη κι αν δεν τα αξίζει. Είναι μεν μικρές κινήσεις αλλά φανερώνουν πολλά για τη σοβαρότητα των προθέσεων του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ