Μήπως σου πέφτει λίγος; (Μέρος Ά) | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:15
27/9/2010

Μήπως σου πέφτει "λίγος"; (Μέρος Ά)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αυτός ο άντρας λίγος; Μπα δεν νομίζω!
Αυτός ο άντρας λίγος; Μπα δεν νομίζω!
Προτού περάσει ο καιρός και βρεθείς με ένα μωρό στην αγκαλιά, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια: μήπως ο τύπος αυτός σου πέφτει λίγος;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Όλες οι κολλητές σου έλεγαν: "τι τον θες τέτοιον άντρα, σου πέφτει λίγος, δεν αξίζεις τέτοια συμπεριφορά". Κι εσύ στραβωμένη από τα βέλη του έρωτα δεν έβλεπες τίποτα κακό επάνω στο νέο σου αγαπημένο. Προτού περάσει ο καιρός και βρεθείς με ένα μωρό στην αγκαλιά, άνοιξε τα μάτια σου και δες την αλήθεια: μήπως ο τύπος αυτός σου πέφτει λίγος;

1. Ο Ψευταράς: κάθε μέρα ζεις μια Πρωταπριλιά!

Στην αρχή έλεγε αθώα (νόμιζες) ψέματα για το πόσο του αρέσουν τα δώρα που του κάνεις κι ας μην φόρεσε ποτέ κανένα ρούχο και αξεσουάρ που του αγόρασες. Εκεί θεώρησες πως δεν θέλει να σε προσβάλλει μέχρι που ανακάλυψες πως ούτε το κάπνισμα έκοψε όπως δήλωνε με καμάρι και από τη δουλειά του τον έδιωξαν κάπου στο Πάσχα κι εσύ νόμιζες πως έχει πάθει υπερκόπωση στο γραφείο.

Γιατί είναι λίγος: ένας άντρας που μπορεί με τέτοια ευκολία να λέει τόσο σημαντικά ψέματα που αφορούν στη ζωή και το χαρακτήρα του, δεν μπορεί να έχει θέση στην καρδιά σου. Σκέψου να προχωρήσετε τη σχέση σας πιο σοβαρά και να μην είσαι σίγουρη αν όσα σου λέει είναι αλήθεια ή φούμαρα! Τη μόνη μέρα που μπορείς να τον έχεις στο πλευρό σου είναι η Πρωταπριλιά για ευνόητους λόγους!

2. Ο μικρότερος: μαζί με το μπεμπέ- Λιλί

Οι κολλητές σου φώναζαν που πας με το τεκνό, κι εσύ ζητοκραύγαζες πως 3 και 5 χρονάκια διαφορά, δεν έβλαψαν ποτέ κανένα! Στην πορεία είδες πως τα χρονάκια αυτά όντως έχουν σημασία και κάποια πράγματα που θεωρούσες αυτονόητα, με τον νεαρό σου σύντροφο έπρεπε να τα πεις και να τα ξαναπείς!

Γιατί δεν είναι λίγος: γιατί όσο πιο νέος, τόσο περισσότερο το σεξ που θα κάνετε και το πολύ σεξ δεν υπάρχει γυναίκα που να το βαριέται. Άσε που μέχρι να το βαρεθείς, ο καιρός θα έχει περάσει και ο νεαρός θα έχει πλέον ωριμάσει....

3. Ο παίχτης: δεν θ' αφήσει θηλυκιά γάτα

Στην αρχή νόμιζες πως έχει κάποιο τικ στα μάτια αλλά αργότερα κατέληξες πως απλά παίζει το μάτι του. Το αγόρι τούτο δεν αφήνει ούτε θηλυκιά γάτα να περάσει χωρίς να την τσεκάρει και με τον καιρό - όση καψούρα κι αν είχε για εσένα- θα σε αντικαταστήσει με μια νεότερη αγαπημένη. Σίγουρα στην αρχή θα λέει αυτά τα δακρύβρεχτα "δεν έχω μάτια για άλλη στο έχω πει" αλλά στην πορεία θα ανακαλύπτεις μία προς μία τις κουτσουκέλες του.

Γιατί είναι λίγος: γιατί αν δεν είσαι κι εσύ φαν της πολυγαμίας, η σχέση αυτή σε μειώνει και δεν θα έχει καμιά τύχη. Ακόμα κι αν σου υποσχεθεί πως οι ατασθαλίες ανήκουν στο παρελθόν, κινδυνεύεις να σε αφήσει μπουκάλα ένα παγωμένο απόγευμα που θα πάει για τσιγάρα στο περίπτερο και δεν θα επιστρέψει ποτέ (θα την έχει κάνει για Μαυρίκιο με την καφετζού της γειτονιάς).

4. Ο λιγότερο μορφωμένος από σένα: που πιάνουν τα χέρια του

Εσύ κορίτσι του Πανεπιστημίου με δέκα πτυχία και πατέρα εισαγγελέα. Στο δρόμο σου έτυχε να πέσει ένα κουκλί που οι μόνες σπουδές που έκανε ήταν στο πανεπιστήμιο της ζωής. Σίγουρα, μια διαφορά στην μόρφωσή σας μπορεί να έχει σημασία για τη σχέση σας, εφόσον σκοπεύεις να τον στείλεις σε διαγωνισμό εξυπνάδας. Αν πάλι μιλάμε για απλά ζητήματα μέσα στη σχέση, ο λιγότερο μορφωμένος καλός σου, σε τίποτα δεν υστερεί από έναν παρα...μορφωμένο άντρα που παίζει τον ξερόλα και σε μειώνει διαρκώς.

Γιατί δεν είναι λίγος: γιατί, αντίθετα με τους μορφωμένους, το αγόρι αυτό ξέρει ν' αλλάζει και καμιά λάμπα, θα σηκώσει τις σακούλες του σουπερμάρκετ για να μην κουραστείς και θα σε θαυμάζει για τις γνώσεις σου χωρίς να προσπαθεί να σε μειώσει διαρκώς!

Από την Κατερίνα Πατούλια, Γίνε φαν του WomenOnly και στο Facebook:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ