Μίλα μου για τις πρώην του, να σου πω για εκείνον | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
13:15
22/12/2015

Μίλα μου για τις πρώην του, να σου πω για εκείνον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μίλα μου για πρώην. Το μητρώο παλαιών δεσμών του αγαπημένου σου, μπορεί να μαρτυρήσει πολλά για τον ίδιο. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Φυσικά, δεν σημαίνει πως ό,τι έκανε στις πρώην, θα το κάνει και σε σένα αλλά καλό είναι να ξέρεις κάποια πράγματα. 

 

Υπήρξε άπιστος σε όλες τις σχέσεις του:

Αν μάλιστα ο ίδιος έχει σπεύσει να σε ενημερώσει για την απιστία από μέρους του σε όλες τις πρώην, είναι καλό να ρωτήσεις για να καταλάβεις τους λόγους που τον οδήγησαν στην απιστία. Ήταν τελειωμένες οι σχέσεις; Ο ίδιος δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό; Αν δεν σου δώσει κάποια σοβαρή εξήγηση ή αν η απιστία του δεν ήταν της μιας βραδιάς αλλά ολόκληρη παράλληλη σχέση, μην είσαι σίγουρη η απιστία δεν θα χτυπήσει και τη δικιά σου πόρτα.

Ο Λάτρης της μονογαμίας:

Ο άντρας αυτός θέλει να αγαπά και να αγαπιέται και δεν φοβάται τις δεσμεύσεις αλλά αντίθετα κάνει μεγάλες και μακροχρόνιες σχέσεις. Βέβαια,αυτή η μονογαμία δεν σημαίνει πως θα καταλήξεις οπωσδήποτε, νυφούλα στο πλευρό του. 

Ο απατημένος:

Ένας άντρας που έχει βιώσει την απιστία στο παρελθόν, σίγουρα θα έχει κάποια προβλήματα έλλειψης εμπιστοσύνης που πρέπει να ξεπεράσει, ειδικά αν του έχει συμβεί πολλές φορές να καταλήγει απατημένος. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να παλέψεις διπλά για να του φανερώσεις την πίστη σου. 

Δεν έχει κάνει ποτέ σοβαρή σχέση:

Το πιθανότερο είναι πως δεν γνωρίζει πόσο σκληρή δουλειά χρειάζεται μια σχέση και πόσους συμβιβασμούς για να κρατήσει. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι πως εφόσον έχει κι αυτός θέληση, μπορείς να θέσεις ως πιο έμπειρη τους δικούς σου όρους στη σχέση και να τον προπονήσεις.

 

 

Οι πρώην του ήταν όλες τρελές για δέσιμο:

Ένας άντρας που τυχαία πάντα έμπλεκε συναισθηματικά με γυναίκες ολίγον τρελές, είτε κουβαλάει και ο ίδιος μια τρέλα, είτε του αρέσει το δράμα, είτε θέλει ο ίδιος να αισθάνεται ανώτερος, είτε πιστεύει πως θα σώσει τα κορίτσια αυτά. Ελπίζουμε πως τη στιγμή αυτή που διαβάζεις το άρθρο, δεν νιώθεις και δεν είσαι τρελλή για δέσιμο. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τις καταλήγει ο γόης σου τρελές και οι κοπέλες πριν από αυτόν να ήταν μια χαρά κορίτσια. 

 

Δεν κόβει τους δεσμούς με τις πρώην:

Μια εμμονή σε σχέσεις του παρελθόντος, φανερώνει μια δυσκολία στο να προχωρήσει στο μέλλον και να εμπιστευτεί νέα άτομα.  Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να έχει μια τέτοια συμπεριφορά να συμβεί και με σένα εφόσον καταλήξετε να χωρίσετε και να σε σέρνει σε συναισθηματικό πήγαινε - έλα.

Διάλυσε έναν αρραβώνα:

Το ότι κουβαλά στο ιστορικό του έναν διαλυμένο αρραβώνα, δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα πως ο άντρας αυτός είναι κακός και πρέπει να τον αποφύγεις. Πολλοί άνθρωποι προχωρούν σε επισημοποίηση της σχέσης τους για τους λάθος λόγους και χωρίς να είναι έτοιμοι ή σε νεαρή ηλικία, είτε γιατί η οικογένειά τους το ζήτησε, είτε γιατί η αγαπημένη τους επέμενε. Πάντως, εσύ από τη μεριά σου μπορείς να τον ρωτήσεις γιατί έκανε την πρόταση γάμου και η απάντηση που θα πάρεις θα σου λύσει πολλές απορίες.

Έχει πάρει διαζύγιο:

Ένα διαζύγιο ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχουν παιδιά, δεν αποτελεί κριτήριο απόρριψης ενός τέτοιου άντρα. Πάντως, είναι σημαντικό αφού μιλάμε για το τέλος ενός γάμου, να μάθεις τι ακριβώς συνέβη αλλά και πιο σημαντικό ακόμα, είναι να ενημερωθείς για το πόσο οριστικό είναι το διαζύγιο αυτό, αν έχει εκδοθεί και αν υπάρχουν παιδιά.

Πολλοί άντρες θεωρούν οριστικό ένα διαζύγιο που δεν έχει εκδωθεί ή δεν έχει γίνει καν αίτηση γι' αυτό, ενώ άλλοι δεν θυμούνται καν να αναφέρουν τα παιδιά που έχουν αποκτήσει και τη διατροφή που υποχρεούνται να δίνουν. Ταυτόχρονα, κάποιες φορές, ένα διαζύγιο αποθαρρύνει έναν άντρα να προχωρήσει και πάλι στο γάμο. 

Οι σχέσεις του ήταν πάντα με πολύ μικρότερες ή πολύ μεγαλύτερες:

Και στις δύο περιπτώσεις, οι επαναλαμβανόμενες σχέσεις με γυναίκες με τις οποίες έχει τεράστια διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, δείχνει την ανασφάλειά του. Στις μεν μικρότερες, θέλει να παίζει το ρόλο του μπαμπά, στις δε μεγαλύτερες, θέλει να παίζει το ρόλο του γιου. Αν το μοτίβο του είναι επαναλαμβανόμενο κι εσύ απλά αποτελείς εξαίρεση στον κανόνα του, ρώτησέ τον ευθέως τι τον τραβούσε στη μια ή στην άλλη περίπτωση. 

ΤΙΠΣ:

Αν όλες οι πρώην λένε τα καλύτερα για εκείνος: Α. Έπιασες τζακποτ, Β. Τις έχει πληρώσει, Γ. Υπάρχει κάποιο κουσούρι για το οποίο τον λυπούνται

Αν όλες λένε τα χειρότερα: Α. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, Β. Είναι κούκλος και είναι ζηλιάρες, Γ. Άστες να λένε εφόσον περνάς καλά. 

ΠΟΤΕ: Μην αγνοείς το παρελθόν κακοποίησης του άντρα που γνωρίζεις, στις πρώην του. Μια επιθετική συμπεριφορά που έχει επαναληφθεί πολλάκις στο παρελθόν σε άλλες γυναίκες, είτε στα λόγια, είτε με έργα, μπορεί να επαναληφθεί και εις βάρος σου. 

 Κατερίνα Πατούλια

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ